Åter vardag

 
i sommar har jag hjälpt min vän A lite. Hon har haft en häst här hos sina föräldrar som återhämtat sig efter en operation. Jag har kelat och mockat när jag haft tid. Fantastiskt fin häst det där. Men man märkte på slutet att det var dags att börja starta upp. Han flög i luften när man bröt av en bit knäckebröd 🙄Hur som helst så saknar jag allt den lilla spelevinken...
Visade sig när han skulle åka hem,att det är allt en dyrgrip jag kelat med. Skandinaviens högst bedömda Lusitano. Det var värst. Kan va bra att man inget visste kanske 😉
Som tur är har hon lämnat ett dräktigt sto här uppe nu,så jag åker fortfarande dit då och då. Bara att jag kelar med en annan pålle :) 
Här hemma känns det verkligen som höst. Älgjakten drar igång till helgen. Första året junior får skjuta själv under översyn. Licensen hann komma och grabben är laddad. Själv får jag städa i frysen så köttet får plats. 
Mina pållar mår bra. Duschade Baldur och Gaefa igår,de som fixar vattenslangen. Vi har ju satt upp en cowboysarpinne så det är enkelt/enklare att hålla på ensam. Skönt. Kan rekommendera Hands on handskar! Jättesmidiga när man schamponerar. Man kommer verkligen ner i pälsen,samtidigt är de smidiga så man kan hantera slang och ev grimskaft utan problem.
Jag har köpt mina här: https://ofw.store/shop-online/handson-glove
Jag har stl L. Normalt har jag stl 8 i handskar. Det är unset unset stora,men medium var så där så de inte går ner riktigt mellan fingrarna. Så L fick det bli! Prisvärda och inte speciellt dyra. Så löp och köp!
Nu är det bäst att sätta fart. Har mkt att göra idag...

Kommentarer
Postat av: marianne

Väldigt vacker herre måste jag hålla med om...
Vi har också en sån där cowboy-uppbindningsplats, min förra häst blev skrämd av något där en gång och sen kunde han aldrig stå där...även fast vi var två...en som gosade och pratade med honom och en som borstade eller vad som skulle göras, rätt som det var fick han panik och kastade sej bakåt...det gick en del grimmor innan jag gav upp...sen dess används den där stocken inte...tyvärr, för det var ju bara han som inte kunde stå där.

2017-10-23 @ 13:59:22
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0