Full rulle

ja här är det full rulle. Jag har jobbat en hel del,hoppat in extra på annan verksamhet. Sen har man ju det man gör hemma åxå. Nu närmast ska vi väga alla slaktlamm och gruppera dem. De åker på slakt om en dryg vecka. 
Igår var vi på clinic m Siggi Matt. Fantastiskt vad duktig han var. Klockren när han fick kliva upp på en häst som han inte visste nånting av. Fina hästar fick vi se,Hetja från Slätterne och Garri från Mörtö var mina favoriter helt klart.
Garri skulle jag inte ha nåt emot om man säger. Men då är det bäst svenska spel ringer snart ;)
Jätteroligt att träffa Jamila,Johanna och Maria. Måste ta mig på en road trip nåt ;)
Nu har jag skickat iväg junior som hänger med sin storkusin på älgjakt,gubben sover eftersom han jobbat natt. 
På onsdag styr jag kosan mot Örebro. Ska hänga med en kompis m dotter å kika på en häst. ingen islandshäst,men en liten korsning russ/welsh vid namn Kalle. Det blir garanterat en lång dag,men det roligt! 
Nu ska jag inmundiga mitt morgonkaffe!

Full rulle

 
vi har besök på gården av 3 hästar. En ardenner,en bruksnordis å lilla shettisen Smilla. Detta för att vi kört norrstigendagen under lördagen. Grabbarna skötte sig snyggt faktiskt,många på vagnen dock så det gick lite tungt bitvis.
Hur som helst har det varit full rulle. Jag fick jobba på ett annat ställe under förra veckan åxå,två dagar bara tack o lov. Det var visst lite kris.
Nu ska man ladda batterierna för ett dygn på jobbet i morrn. 

RSS 2.0