SMS-inlägg

20110430168 (MMS)

Årets första trillingar.


Bilder..

Det har varit bråda dagar..Många lamningar och annat stök.Sen ska man ju jobba mitt upp i allt... Har hunnit med ett besök av Therese och Affe iallafall!!

        

Tja..Lär bli lätt körigt i dag med. Nu ska jag gå å kolla nattens lamm samt se om jag kan mjölka 4:an.. Lycka till till mig.Ensam är det inget lätt jobb.Men man må försöka.

Ett stycke torsdag..

Ja herre min je..Det är tur min gubbe inte har så stort sömnbehov som jag.Han är uppe och kollar tanterna på nätterna och väcker mig om det är lamm på G. Jag släpar mig upp,under protest...Har skitsvårt att somna om dessutom. Inatt var vi uppe vid 1 och tog emot 2 lamm,imorse vid 6 hade det kommit 2 till. Summa summarum (hittills) 13 lamm. Dumma är fårskallarna åxå.Står och gapar efter sina telingar,men följer inte med när man stänger in dem. Puckon.
Igår fick jag paket från emmishopen :D ;2 täcken,2 pälsglans (gav bort en),biotin till Pontus och boots till Baldur! Har gömt täckena..Jag har ju köpstopp *harkel*..
Nää,nu måste jag gå ut å kolla hur bebisarna mår. Man vill ju se att alla äter etc. Sen ska Kåre ut bland de andra idag. Får ta ut kameran lite sen. Han är sjukt söt och mycket kavat. Bäst man sätter fart,en fårbonde får inte sitta och vila länge i lamningstider...


Påsken är över!

Denna påsk har varit turbulent med lamningar.Man har konstant aga och kollar hela tiden. Vill inte missa nån lamning så nåt går på tok! 7 lamm hittills.19 tackor kvar som ska lamma. I natt har det varit stiltje,inte en lammunge. Men det kommer nog. I helgen har det ju varit strålande väder och varmt.Mycket välkommet! Har pulat på med diverse,ridit,varit på dop etc så helgen har varit ganska full...
Ikväll ska jag jobba,gör som inget eftersom det ändå regnar...

   

SMS-inlägg

20110424159 (MMS)


SMS-inlägg

20110424164 (MMS)


SMS-inlägg

20110424158 (MMS)


Jisses vad trött jag är...

Det tar på att vara fårfarmare.. I går kväll när vi tog in hästarna var det en till som lammade. En liten bagge blev det denna gång. Frambenen var där skulle vara,vilket var mycket skönt! Hugo har varit å kollat fåren nu på morgonen.Själv sov man på soffan till 3,gick ut och kollade så inga fler var på G.Sen fick jag gå å lägga mig. Tack o lov hörde de min uppmaning att knipa ihop under natten. Vi måste kolla så den sista fått ingång mjölken på bägge sidor. Lyckades bara få igång på ena sidan igår,för hon låg ner och sen ville hon inte att jag skulle peta på henne. Min vän T kom så precist igår och hjälpte mig stänga bort henne. Alla tre är på benen iallafall och ser pigga ut. Nu blir det kaffe..Behövs verkligen idag..

Lamm!Årets första lamm har kommit! Lite drama blev det för inga framben kom fram,varken på nr 1 eller 2.Tur man har rutinerade grannar ;) Men äckligt söt var "ettan" iallafall. Full fart,de äter redan och allt ser bra ut!

SMS-inlägg

20110423152 (MMS)


SMS-inlägg

20110423150 (MMS)


Påskafton..

Ingen hare har jag sett härhemma.Inte en enda påskkärring heller för den delen...
I förrgår och igår red jag med Hanna,igår blev det runt Veda. Hanna följde med hem hit och drack kaffe. Sunns stod i Pontus box under tiden och Baldur var ju åxå inne såklart.Sunna är brunstig,men det var inget B brydde si i. Han är snäll så min häst. Var ett himla jobb att borsta honom igår dock.Han hittade värsta lerpölen att gnugga in i pälsen sedan. Hraffe var ut en sväng på gården med oss,gick runt häcken och spanade in släpvagnen.
Nu ska jag ladda för att tio rider vi igen. Jag är sjuuuukt trött just nu,så jag får spilla i mig en panna lut så det går över.Fotade Hanna´s häst Walgot igår. En tjusig liten haflinger.Mycket fin!!

Tjusig va? Ska försöka fota Frans nån dag åxå.Han är ju en riktig pudding :)

Ledig!!

Klev av i morse,väldigt härligt!! Nu väntar kvasten runt hörnet.Det är väl skärtorsdag man drar till Blåkulla?
Kollar hästannonser febrilt i jakt på en BRA ardenner. Nån som har nån? Gärna valack,men sto eller hingst gör inget heller,egentligen...

Jaha....

Ska det bli påsk nudå? I helgen kanske man ser en påskhare runt äppelträden då? Eller förmodligen inte. Påskharen reser lika inkongnito som Tomten skulle jag tro,för än har jag inte lyckatsse nån av dem.
Min skepsis mot dessa två har nog smittat av sig på mina telingar. De tror inte heller på dem. Inte på många år i allafall.. Lite köphysteri kan jag tycka att dessa helger innebär. Det ska vara små ägg till riset,det ska fejas och pyntas. Jag försöker hålla det till ett minimum. En bukett påskris kanske det blir? Och påskägg till barnen såklart!
Jag väntar på min egen variant av påskhare/tomte..Paket från Emmishopen! Det ska innehålla b.la en dreamcoat för presentsyfte. Vi har fått hjälp att raka 4 ardennerben i olika omgångar,så jag tänkte att en sån spray skulle uppskattas av min vän C. De har nämligen 10 hästar (tror jag) och de flesta är rikligt behårade kallblodstravare. Det lär gå åt pälsglans då...
"Snart" ska väl även skatteåterbäringen komma. Hallelulja! Inte för att det nånsin lyckats bli särskilt mycket,men plus är bättre än minus..Och JA jag gillar pengar.Det sägs att ekonomiskt välstånd inte gör en gladare,men visst skulle det underlätta? Inte behöva vända på slantarna jämt. Ändå har vi det bättre än många andra,icke att förglömma. Tja,pengar må vara papper,men ack så viktiga papper.
Dessa papper köpte oss 100 handdukar på IKEA t.ex. Som skall användas när lammen börjar komma. För DÅ får man agera lammorska,dra ut lamm här och tvätta nosar där. Kul på ett skräckinjagandet sätt. Man kanske skulle bjuda in folk att betala för att få hjälpa till ? ;)
Nää,nu ska jag avsluta och jobba på. Rasten varar ju inte för alltid..

Usch..

Vad jag tycker synd om Pontus. Han gnäggar och gnäggar,men ingen Verona svarar :( Grabbarna svarar inte i brådrasket heller. Hraffe gnäggade faktiskt inne i morse,första gången jag hört honom gnägga "ordentligt". Men det är ju en gång på hundra så.. I går var jag med min tonåring på Birsta.Jag avskyr Birsta...Sedan våldgästade vi Petra å Jens. De väntar tvillingar så hon har det nog jobbigt med den gigantiska magen. De är iallafall hur goa som helst! Bjöd på mat :D Den blivande storasystern tinade upp och man fick en kram innan man gick. Erbjöd henne byta en av småsyskonen mot ett lamm sen när hon lessnat ;)
I dag jobbar jag..Sista passet innan friveckan och påsken! Kan ge mig tusan på,att det blir lamm i helgen bara för att gubben jobbar natthelg. Det blir vad det blir..Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe innan det är dags att sticka på jobbet i regnet.Typiskt nog regn ja..mina täcken som inte har kommit heller. Regntäckena som finns har sett bättre dagar,så då är det bättre de är utan.

Nu är det gjort..

Verona har blivit avlivad och begravd. Skittrist!! Men som djurägare har man ju alltid ett ansvar ,att för djurets bästa,förkorta deras lidande. Allt var lugnt och sansat och byns bödel gjorde ett smärtfritt avslut för Verona.
Vi kommer sakna denna milda jätte. Pontus speciellt som gnäggar så det känns i hjärteroten...Hej då vännen...

Jobb..

Jobb idag igen. Igår var man ute mest hela dagen. Man blir lite lurad av att det är ljust så länge,kvart i 8 kom vi in. Vi ska förmodligen ta bort Verona i morgon. Sista böjprovet veterinären gjorde var nog droppen för det knäet tyvärr. Hon är lite stöpplig nu stackarn. Måste kolla med försäkringsbolaget så att det räcker att byns bödel intygar så det inte blir problem sen..
Veterinären engagerade sig och ringde och tipsade om hästar till salu,de som polisen tagit hand om. Johan ska dit å kolla idag. Synd att jag jobbar då :( Men,men. Jag har svårt att tro att han lägger ngt bud faktiskt.
Näää,om man skulle jobba vidare då. Lugnt än så länge här..

.........

    
 

söndag

Har delat av hagen bakom stallet till två. Pust... Hästarna var uppspelta i ungefär 2 minuter,sen så var det lugnt.
Nu blir det vilopaus.Har så jäkla ont i min axel fortfarande. Vet inte varför heller,men så fort man krattar eller som idag,skottar skit i hagen brinner det i den.Jag ska kladda på radital nu å se om det hjälper. Fast först lite kaffe!

SMS-inlägg

20110417141 (MMS)

Baldur stressar ju verkligen när det går sto alldeles brevid..


Lördag..

I dag jobbar jag. Finväder ute å man vill helst vara hemma å greja... Men jobba måste man ju,så det är bara att gneta på. På måndag visar de ardennrarna som polisen tog hand om. Hingsten ser kanonfin ut,frågan är ju vad som är gjort med dem. Skulle gärna följa med och titta,men jag jobbar tyvärr..Typiskt. I går var Verona mer halt än hon varit på slutet här. Kan vara galoppen hon drog av i hagen igår kan jag tro. Gubben har projekt hage idag. Dela av bakom stallet så blir det 2 hagar och så Pontus kan gå där sedan. Sedan kan storhästarna inte rasa runt där heller. Mest står de och solar sig eller äter,men med tanke på knäet så är det idé att ha mindre utrymme.. Til veckan skulle jag tro det är dags för ett sista adjö. Usch.Gruvar mig.. Denna snälla häst,bufflig och stor.Eller kanske bufflig pga sin storlek? Men snällare än snällast. Ska vi aldrig ha tur vi?
Sitter och läser i Islandshästen om form och ridning.Intressant.Väl värt att tänka på!
Nä,nu ska jag jobba vidare.. Ingen rast-ingen ro ;)

Oh well..

Blev inget fotande idag. C var hängig.. Dock kan jag meddela att följetongen om Hraffe´s försvunna täcke har fått sin upplösning. Gubben sa bestämt att han tagit av BÅDA hästarna täckena och hängt upp dem. Märkligt nog tinade täcket fram i hagen! Skönt att inget hade snott det. Var ju orolig ett tag att nån skummis hade hittat in i stallet. Vad vet man vad en del tar sig till??
Nu ska jag göra crepes att ta med på jobbet i morrn,sen middag till mig och sonen. Kycklinggryta,kulinariskt värre...

Intressant..

Var på föreläsning i går med Fredrik Steen. Mycket intressant och upplysand. Och "hundsugsskapande".
Han var fantastiskt rolig och berättade på normal svenska med paralleller till människan hela tiden. Man fick många "aha" upplevelser. Och,som sagt,jag är dösugen på hund igen. Med lite tur går det över,tror inte gubben skulle bli så glad om jag släpade hem en jycke...
I dag är det sista dagen på friveckan :( Å så mycket jag vill hinna med.Men jag har lovat min vän C att idag ska vi fota hästar. Så idag fotar vi hästar...

Nu ska jag väcka opp min lilla son.Skoldag idag...

SMS-inlägg

20110413134 (MMS)


Ännu en dag..

En dag närmare friveckans slut.. Igår fortsatte jag operation städa hage.Givetvis hade man en hjälpreda;Hraffe. Baldur var med på ett hörn åxå,men han snodde bara krattan hela tiden.
I dag ska jag följa med en kompis till veterinären med hennes katter som ska kastreras. Sen ska man pula på med allt annat. Less på gegga nu. Kan det bli varmt så det torkar upp nån gång?? I går ringde vi Harry Haffa som omhändertagit 3 ardennrar,kanske kan en av dem få ett nytt hem här? Beror på ålder och hur vanvårdade de varit. Vi får se.Nu är det bäst man käkar frukost,så man har nåt i magen innan man ska åka.

SMS-inlägg

20110412128 (MMS)


Har sovit på saken..

Efter beskedet hos veterinären igår så var man ju inte på något toppenhumör direkt. Tycker synd om Verona och om Pontus,som än en gång blir "ensam" kvar. Planen är att dela av hagen där grabbarna går såpass att de kan nå varann och på så sätt vänja in dem så de kan gå tillsammans senare. Törs ju inte chansa eftersom jag vet att Pontus är socialt obegåvad,väger 3 ggr så mycket och har sparkat benet av Benda...En himla logistik blev det ju nu åxå. Papper hit och dit. Tillstånd att gräva ner henne,vilket inte ska vara nåt problem i och för sig. Benda är ju begravd hemma. Känns skönt att vi får ta bort henne hemma i lugn och ro. Byns bödel ska utföra "dådet",och han är alltid lugn och sansad. Det var på håret hon fick följa med hem igår tror jag,för han sa att just i dag hade han inte resurser att avliva på plats. Hua... Röntgenplåtarna gick inte att missförstå,ens för en imbecill. Lös benbit och kraftiga pålagringar. Det är så tråkigt att vara tvungna att ta bort henne,men det är ju för hennes egen skull. Bästa körhästen dessutom.Igen. Tror gubben allvarligt funderar på att ge upp hästeriet. Han är less ordentligt och det kan man ju förstå. Men vi får se.Kanske hittar han gnistan igen.

I går satte jag fast Hraffe på gången för första gången,sent omsider-jag vet. Gick så bra så! Hade även det jag gjorde med att borsta Baldur. Han älskar att rulla i gegga. Suck. Jämngeggig på ena sidan,lite fuktigt också så det skulle vara extra besvärligt. Nää,nu ska jag gå ut i stallet och sätta fart! Trots tråkigheter så måste man ju utföra sina sysslor...

Så här fint blir det inte efter vägarna mer..

Vårtecken


Mörker...

Vi har varit på kliniken med Verona. Världens snällaste häst. Gick rakt på transporten,klev av å knatade in på kliniken. Stod i boxen och gnäggade en del. Mycket hästar där idag.. Tog 5 röntgenplåtar på framknäet och det konstaterades att hon har kraftiga pålagringar och ingen behandling finns. Så,ja,hon blev utdömd av veterinär och ska avlivas. Var på håret vi fick med oss henne hem. Usch vilken otur vi har me ardennrar..Dags att byta ras?? Shettis verkar bäst idagsläget...

Hos Farbror Veterinären

Hos farbror doktorn..

På atg kliniken...


I måndagsreklamen...Hittade vi gubben å hans bonnlurkar ;) Lite överraskade blev vi allt!
I dag ska vi med Verona till ATG kliniken.Håll tummen att allt går bra....

Drömmen vore detta...

http://www.ishestar.se/ridresor/tur-15b2-hastinsamling-vididalstungurett/
Jag vill,jag vill,jag vill...

på söndagar ska man väl inte jobba..eller??

Joo,det ska man.Vi har pressat hö,vilket är både trist och skitigt.Men ett måste.
Gubben å jag slog vad i fredags,tyvärr var det ingen av oss som vann. Vadet var vilken färg Danne´s bil är. Jag sa brun,gubben blå. Om jag vann skulle jag få en resa till island.Om gubben vann skulle han köpa ny traktor. Biljäveln var grå...Typiskt. Jaja,så kan det gå.
Nu ska jag ta mig en kaffekopp.Gubben å son for iväg och skulle på 4hjulingssafari.

Roligare kan man ha..

20110410118 (MMS)

Men djuren får ju mat iallafall...


Överlevde fredagen..

Tror jag har lite öronsprång dock,efter allt tjoande vid teven. Modo klarade sig kvar i Elitserien. Gubben tjoade som jag vet inte vad... Det var läsken som gjorde det tror jag... D
Själv var man,som nästan alltid,blygsam med att ta in. Det är ju en dag i dag åxå!! Släppte ut alla pållarna och matade fårskallar vid 7,sen har man plockat undan och dragit igång en diskmaskin...
I dag har gubben lovat Yousef en skotertur.Hej och hå...
De var med oss mycket igår faktiskt,annars brukar de ju trycka på rummet ungdomarna ;) Stackars kille,bli utsatt för oss haha. Han verkar ha överlevt i alla händelser. Nää,nu ska jag få upp gubben ur sängen! Ligga där å slöa går inte...

Äntligen (ledig) fredag!

Mycket härligt! Ikväll får vi främmande av Danne o Emelie. Det är tydligen hockey på teven. Intresseklubben fick intjatat i huvudet antecknat att det är ödesmatch för MODO... Jag bryr mig inte särskilt...
Dock skall detta ses med öl i näven,garanterat öronbedövande volym och tjoande. Jaja,jag låter pojkarna hållas.
Blir volymen för mycket så knatar jag ut i "Baldur´s Barn" som Tina säger.
Skumt väder har det varit idag. Snö och snöblandat regn,blandat med solglimtar. April månad kommer inte med några nyheter..I går spöregnade det hela jävla dan. Mycket enerverande.
Har sprungit in och ut med täcken. Utetäckena från Sverigetäcket är dyngsura från i går,så det fick bli lilla vintertäcket från Hööks. Ska köpa nya regntäcken.Så det så. Baldur behöver nytt vintertäcke åxå,för de har gått hårt åt det så det är alldeles nött på bakdelen. Som knäna på en barnoverall. Jaja,köper en extra laddning regntäcke istället tror jag. Det är inte värmen jag är ute efter,det är vid blötväder.Kylan klarar de ju ändå.
Såna här har jag tänkt iallafall

Ser prisvärda ut,och är dessutom nedsatta! Hansbotäcke tror jag det är (?!??!)
Oh well. Nu ska jag marinera kyckling. Eftersom svärsonen kommer ikväll så kan vi icke bjuda på gris.För sånt äter inte han. Nähä..Synd för honom då som missar så mycket gott!

SMS-inlägg

20110407114 (MMS)


Surväder..

Usch vad jag avskyr regn,speciellt på vårkanten. Det blir geggigare,om nu detta går. Hästarna bör väl ha täcke när det bara är ett par varmgrader. I dag fick de frukost inne! Kändes "omysigt" att släppa ut dem i detta surväder så tidigt. Storhästarna ska stå inne i vilket fall,för hovslagaren kommer. Jag hade tänkt släppa ut dem en stund på morgonen,men nu ville det sig inte bättre än att Pontus tappat en baksko och då kan jag inte släppa ut honom. Återstår att leta en baksko åxå. Dessa skor är nämligen inget som hovis har med sig. Tyvärr får jag säga.
Ska jobba idag,mellan halv tolv å fem. Kort dag! Härligt! Skytte ikväll dock så man kan ju hålla sig för skratt iallafall.
Jag var så nöjd att jag inte vaknat sådär jättetidigt på flera dagar. I dag blev det så igen. 05.00..Suuuck. Knep ihop ögonen till kvart över,sen gav jag upp! Jaja,man somnar tidigt ikväll i stället då.
I morrn kommer min kära dotter. Hon ska ha pojkvännen med sig. Herregud,vad stor hon blivit!
Konfirmationen står snart för dörren och hennes önskelista är:kamera,moppebil,pengar,moppe/epakort. Ungefär så ser det ut. Billigt å bra!! Nää,nu ska jag ta mig an korsordet,pensionär som jag är...Vaken 5 å löser korsord menar jag,det är väl pensionärvarning det...

Nu..

..är jag inte längre medlem i Svenska Kyrkan! 4000 brak om år tjänar man på det ungefär. Eftersom det ändå går trögt med frierierna så är det ju skitsamma...
Jag har under dagen plockat å pulat ute,satt upp stolpar så folk inte ska köra på gräsmattan,städat det som går och nu ska jag strax dra igång middag. Gubben ska jobba i natt,så vi får käka lite tidigare idag.
Sen hoppas jag min vän T kommer å tar en panna lut med mig... Nu;slötid i fem sekunder...typ.

Nyfiken Hraffe

20110406113 (MMS)

Man får nästan alltid sällskap när man gör nåt i hagen..


Geggamojja

Usch vad det är geggigt ute!! Avskyr den är årstiden... Eftersom vi var så korkade å inte delade av vinterhagen i höstas,är det lätt smetigt hos dunderklumparna kan man säga. De trampar upp vansinnigt åxå,eftersom de är så tunga. 2 ton häst som står parkerade vid grinden på kvällen sätter sina spår!
Börjar bli dags att ringa grävnissen snart så han får göra klart det vi inte hann innan snön. Det ska grävas till och grusas framför nya stallet etc. Lilla parkeringen ska fixas åxå. Tur man har en pappa med lastbil,så blir det billigare med gruset! Grusa lite här å där på gården skulle åxå behövas...
Har kommit hem från jobbet å är jagad av Thorsten,min knäbebis. Ska svida om och gå ut i min fristad,stallet :D
I morrn börjar jag sent å slutar tidigare. Har bytt å joxat för gubben ska knega natt. Min kära mor åker till Stockholm tidigt fredag morgon,så det kändes taskigt att be henne vara barnvakt faktiskt.
Nää,nu ska jag göra nytta!

Så!

Nu är Baldur´s hemsida uppdaterad med hel lunta information om anlaget "R". Pyssel utan dess like,men vad gör man inte...

ZzzZZzz

Jag skulle ha önskat att klockan inte ringde i morse. Dötrött,trots att man var i säng i tid.
Fejade å grejade i stallet igår kväll. Konstigt vad tiden går fort när man pular med hästarna. Gick ut strax efter 8 och vips var klockan 9.
På torsdag kommer hovis och skor storhästarna,stackarn. Pontus ena bakhov är inte fin. Han har usla hovar den där hästen. Undra om man kan få en häst utdömd för det?? Inte för att jag vill det,men kan vara bra å veta. Pontus hovar är skräppiga trots biotin och alla andra upptänkliga tillskott och smörjmedel. Tappar han en sko,är det bara att ställa in honom och ringa hovis.
Mina pojkar har fina fötter tack o lov... I går övade jag med Hraffe att hålla benen framåt,som när hovslagarna gör när de nitar. Han är så duktig! Johan kunde inte hålla sig borta från stallet så han fick hålla i hästen. Har planerat att sätta fast Hraffe riktigt på gången nu när han fått spana runt i stallet. Tror inte det ska vara nåt bekymmer. Han är ju ganska cool. Men det är väl bäst att se till att grejerna håller i förebyggande syfte. Kommer de loss första gången så kan det ju bli stökigt sedan.
Näää,nu ska jag bedriva det närmsta dygnet på jobbet... På torsdag ha jag dock bytt bort kvällen,för att slippa ha barnvakt åt Hugo. Gubben ska jobba extra..
Ha en superhärlig dag!!

SMS-inlägg

Årets första fjäril!


Jordens tristaste syssla...

Det är nog att pressa hö. Jättetrååååkigt,å skitigt. Har väl boss i kläderna igen nudå ;) Blev en 40-45 balar iallafall. Än finns det kvar på torken,så vi ska nog inte gå back i år. Projekt kratta hagen fortsätter också,i den mån man inte har sin svarta grabb på krattan. Han är med när man pular på,så det går väl inte i nåt rasande tempo direkt. Nu väntar jag på T som ska ta en eftermiddagsjava med mig. I morgon är det jobb igen. Halvvägs till friveckan idag :D Snaaart så.
Nä,jag har mer att pula med så som alltid är det bäst man sätter igång.

Mer jobb idag..

Snart dags att åka på jobbet. Lämnade allt djurpyssel till gubben nu på morgonen. Han ska väl också ha nåt att göra ;)
I går upptäckte vi att en av våra tackor är tjock i ett bakben. Hon går ganska ok,så vi avvaktar en dag eller två för att se åt vilket håll det går innan vi tar hit veterinären. Man vill inte stressa dem i onödan nu när det snart är dags att lamma. Detta för att man kan sätta i gång lamningen i förtid och det är inte bra alls.
Krattade lite i hagen i går. Hraffe är mycket intresserad att vara med. Står gärna nära och luktar på krattan.
De är så fina mina pojkar :D Evelina red Verona en vända igår. Hon är ju knackig i sitt framknä igen. Vet inte om det är lönt att behandla en gång till. Det beror ju dels på hennes benställning och dels att hon arbetat hårt i sitt liv,så viss mycket förslitning är det nog.
Nån dag framöver ska jag få åka hem till Järvsöfaks med min vän C,som känner hans husse väl. Det ska bli urkul. Det är nog den enda travhäst jag gillar! Mest för hans utstrålning,och man ser hur han tycker det är toppen med alla som jublar när han visar mulen på banan. Reser upp sig och travar ståtligt. Har fått lov att stjäla en hästsko som ska få sitta ovanför stalldörren sen :D Hoppas på att vi kan åka dit snart. Blir en merit på listan hahaha. Nää,nu bör jag fixa frukostmacka att ta med på jobbet,klä mig å åka..
Ha en härlig söndag!

Ett stycke lördag..

Hemma igen efter ett dygns arbete. Har haft ont i skallen sen i morse trots alvedon. Vill inte bli sjuk igen nu tack.
Har fixat det jag ska så nu ska jag svida om och ta mig en tur! Tar en alvedon till först så ska det nog gå :)
Bäst att sätta fart!

Aprilväder.

Grått och ruggigt idag. Rått liksom. Usch å fy. April startar som vanligt märker jag! Skönt dock att nu är det ljust så länge på kvällen! Känns härligt! I dag är det arbete på tapeten. "långsväng" denna gång. 4 dygn. Varannat dygn då alltså. Nästa fredag morgon kliver jag av igen.
Blev inbjuden till dop i påskhelgen också :D Lilla Nova ska döpas i Njurunda kyrka. Skojigt ska det bli. Bäst att leta rätt på nån fin present åxå då. En ponny har hon ju redan...Hmmm. Ja det ordnar sig. Nu är det allt bäst jag jobbar vidare. Slut på paus! Hoppas ni alla lediga har en mysig helg!

RSS 2.0