Höst

Det är inte utan att jag är trött på regn. Det regnar ju för tusan varje dag 😞 Det blir klafsigt och kladdigt i hagarna-såklart... Surt...
Iallafall så har vi köpt oss ett par nordsvenskar. Sally och Ester. De är ganska lika varann :) 
 
Sally är den med huvudet mot kameran. Hon är mer fotogenisk på det viset 🙄 Hur som helst. Ester är en klippa,inget verkar bekomma den hästen. Fantastisk.Sally är mer på tå,men hon gör inget, iallafall inte så länge Ester är med. Hovis var här i går och verkade. De skötte sig mkt bra.
Ester.
Den sista september var jag på unghästmönstring i gävle som Jamila anordnat. Det första som hände var att i mötte ett sto med föl när de klev ut ur finkan. På eget bevåg. Det var väl tur i oturen vi precis kunde ta dem bara och rooa på ägaren. Tänk om de hade fått fart under fötterna.. 
Baldur’s avkomma Bogatyr från Pelltorp visades i tvåårsklassen,vilken han också vann. Himla kul! Tyvärr var hans helbror inte med som tänkt,hade varit skoj med tanke på att de ser helt olika ut. Bogatyr är rödskäck och Lucifer är brun konstantskimmel.
Ja det var lite av vad som hänt här. Fokus nordsvensk litegrann 😉 Nu är det dags för mig att göra mig klar för jobbet...
 

RSS 2.0