Barn å djur..Är inte alltid samarbetsvilliga vid fotografering. Av 50 bilder var det denna som var mest ok ;)
Har tänkt mig fota en gång i månaden i ett år,så man ser hur färgväxlingen ser ut över hela året. Tyckte det kunde vara skoj. Meeen ibland vill inte min häst visa upp sig så särskilt. Jaja,det är en halvhyfsad bild om man bortser från Hugo´s fort däruppe på snön.
Nu ska jag svida om igen,för sjuttioelfte gången idag,och gå ut å fixa klart i stallet! Tänkte mig en tidig kväll,jobb i morrn...

Årets första grillning!

Vi har släpat fram grillen och kör årets första. Vi har legat av oss lite,förr grillade vi året runt men inte iår har det blivit så. Kan vara för att vi tänkt oss att grillen ska hålla ihop.
I dag har gubben å jag ridit åxå. Jag red Verona å han red Pontus. Halvvägs fick vi byta häst,för Pontus parkerade och skulle icke gå. Till slut,när jag blev lite förbannad,gick han. Tar emot att bli arg på den där hästen när han är så genomsnäll. Blev en liten tur iallafall. Gubben fick sömma om ena bakskon när vi kom hem. Han sladdar så med bakhovarna så det är inte underligt att han ofta har lösa skor. Nittången kommer väl till användning här!
Har också fått "rapport" från Therese att bebisen har det bra däri magen. Skönt att höra tycker jag!
Nu ska jag kolla potatisgratängen!! Sedan ska jag pula med hästar å mata fårskallar i vanlig ordning.. Man måste vara på benen 99% av den vakna tiden....Inte underligt man är skittrött nio på kvällen.

Grunna och fundera...

Det är så mycket jag vill!! Nu i sommar ska Hraffe på hingstbete,och i höst ridas in. Sen skulle jag så himla gärna vilja visa honom nästa sommar. Han är ju,i mina ögon,en fantastiskt liten häst. Skulle vara kul att se om han blev godkänd faktiskt.Skulle han inte bli det så skulle man ju ha en vältränad häst. Jag vill ju lämna honom hos nån för träning inför visning isåfall. Men det är ju så dyrt...Så jag ska börjas skrapa triss och lägga pengar på hög då kanske ja... Som om inte slantarna redan har rulle så det räcker. Sen vill jag köpa en sadel åt min svarta fara såklart. Märke och modell,tjaaa.Kikat på Draupnir,Top Reiter och Stübben. De tilltalar mitt öga,men det är ju hästens rygg de ska passa. och Hraffe lär ju växa om sig.Barbacka kanske is the shit...
Nä,nu ska jag grunna vidare..

Today..

Har jag träffat en (äckligt gullig) valp hos min vän C...
 

Jag har deklarerat,vilket var en pärs... Och jag har fotat sisådär 200 bilder. Det gick ju fort får jag säga...
  

jag har också insett att det är dags att kratta i hagen. Det som göms i snö och allt det där..
Dessutom har jag fått berättat för mig att min son klarat nationella provet i svenska galant,och att ungen har kvarsittning på torsdag... Vad bra...
Jaja,det är väl inte mycket att säga om det annat än att han har inte varit dum å inte slagits iallafall.
Nu ska jag susa ner å hämta mitt stora barn,fixa käk å mata fårskallar.Sen är det skytte.. Jippi..Eller nää.

Slut på helg..

Så var det måndag och skola igen. Helgen har gått så fort! Fredagkväll var ganska lugnt,lördag så var vi på 2årskalas och sedan på Kina för att fira min vän T som fyllde 40! Vi åkte hem e Kina,eftersom barnen var med,och det var nog tur...T och sambo hade kommit hem klockan 7. Det orkar bara inte jag. Söndag skotrade vi och sedan en ridtur. Härligt skoterföre,men man måste ut i snön och hitta kylning säger gubben..Så jag kör där han kör.Verkar bäst så..Fast igår körde han på väldigt branta äckliga ställen,så det var tveksamt...
Nää,nu ska jag dricka kaffe och ställa för utflykt.Hugos klass ska ut på madrasserna...

Vilken dag..

I dag har vi varit med på pimpling med Hugo´s skola. Skjutsade ungar på löpande band över isen. Trevligt med snack och varma mackor å kaffe :D
När man kom hem blev man glad,för nu äntligen har hingstlicensen kommit! Man har skyndsamt löst ut den åxå!
Nu ska jag slappa en stund.Är ganska mör känner jag... Ikväll är det antingen Let´s Dance final eller Så ska det låta.Vi är nog inte riktigt överens tror jag ;) Hoppas ni har en härlig fredag!

Dagens på högvarv.Just nu går denna på högvarv hemma ;)

Ledig :D

Äntligen frivecka!! Härligt! I dag stormar det ordentligt tyvärr,riktigt starka vindar. Kom hem senare än vanligt men nu ska jag vara ledig i 8 dagar.Superskönt!
Min gubbe försvann i stora blå för en stund sen,vete tusan vart han blev av för nu har varit borta länge tycker jag. Strax dags att hämta lillkrigar´n som ska lösa ut sin bronspeng på skyttet ikväll.
Helgen lär gå fort,pimpling med skolan i morrn,kalas på lördag,ridtur med flickorna på söndag. Lånar ut de stora å tar min fina B själv :D.Sedan måste vi pressa hö åxå,bara blåsten ger sig. Sysslolös är man icke. Nä,nu måste jag hänga tvätt å sätta fart.. Ha en härlig dag!

Tömt mobilen på kort..

Så här får nu utvalda delar...

          

Kvalitén är inte den bästa,men det blir den ju sällan med mobilen tyvärr...

 
Så,nu ids jag inte lägga upp fler..Ha en härlig dag!!!

Onsdag...

Uppe före fem idag,jajamensan... Hade svårt att sova inatt då det var full storm ute. Storhästarna var ju roliga att ta in i går...Två ton häst som tramsade jippi! In kom de iallafall.Annat var det med mina pojkar som gick in som vanligt :D Man tycker ju att det är Hraffe som ska bli uppspelt en stormig dag,men icke. Storhästarna höll på att svimma båda två när presenningen på höpressen flaxade lite.Fjask..
Satt på den där skjuthallen igår.Hugo var hemskt nöjd för han lyckades skjuta ihop till sin bronsslant. Hemskt glad unge,och det är ju alltid bra!
Sitter nu och väntar på sambon,sen ska jag sticka och göra mitt sista pass innan friiiivecka! På fredag väntar en dags pimpling med skolan.Tanken är att vi ska skotra upp,men jag vete tusan om det går. Det är skitmycket vatten på sjön. Vi får se.
Nää,nu ska jag sätta fart.. Ska se om jag lyckas mickla över bilder från telefonen idag.Det var ett tag sen jag la ut nån bild ser jag. Tillsvidare kan ni få en på Vimse,min första lilla häst!

Här är vi,en tvåbent och en fyrbent påskkärring ;)


Och här utan ryttare :) jag kommer så väl ihåg när jag köpte honom...Världens finaste (nykastrerade,oinridna) shettis..Mamma sa: "Nu kan du rida" haha.

Vänta å vänta..

Hur länge ska man behöva vänta egentligen?? På att licensen ska dimpa ner i brevlådan. Glad i hågen traskade man till lilla lådan så fort gula bilen kom,men inte...Vänta på sånt här är inte min grej liksom..Tålamodet tryter.
De har väl att göra såklart på SIF,men ändååååå.Jag vill att den kommer nu tack!

En tisdag.

Hemma (äntligen) från jobbet.Bara i morgon kvar nu! Vaknade såklart aptidigt i morsen,igen..Vore man indian skulle man heta "densomvaknaråthelveteförtidigtjämt" Kort och koncist eller?
Oh well...Sonen har åkt på skolan och gubben sover. Det är jag och de 4benta! Har börjat gruva mig lite för lamningen...Redan.Dryg månad kvar men ändå. 22 stycken har aldrig fått lamm förut. Bara att hoppas det funkar ändå. Garanterat kommer det börjas lamma när gubben jobbar åxå,så bara jag är hemma. Vänta får ni se.Lagen om alltings jävlighet! Nää,nu ska jag svida om och bege mig ut på min ina lilla häst en sväng.Innan alla bönder drar igång sina traktorer.
Kvällen ska delvis spenderas i skjuthallen. Men suck...Jag har sett skjuthallar så jag klarar mig en livstid eller två,hade ingen lust att se fler.Men så kom Hugo på att det var en lämplig sport.Tackar,tackar. Alla skjuthallar ser likadana ut i stort sett. En bunker,gärna i källarplan. Oavsett om det är i Sverige eller utomlands.Oja,även vissa  såna har man sett...
Nää,NU ska jag göra mig klar!! Ha en trevlig dag!

Jobb idag igen..

Vad skulle jag inte ge för storvinsten,så man fick jobba hemma??? Suuuuck. Jaja,man har ju ett bra jobb trots allt med mycket ledig tid. 2 dygn kvar innan ny frivecka.
Bokade ett till sto häromdagen till min fina lilla häst! Detta sto ska betäckas på fölbrunsten och har således (förhoppningsvis) föl vid sidan. Jag ska ha en baby på min gård!! Smugglar kanske undan den när de hämtar sitt sto igen ;). Näärå,men det är ju bara så att det inte finns nåt finare än föl!
Hästarna fick en genomputsning igår.Blev ju inget rida eftersom man satt i hallen hela dagen. Nu kommer pälsskrapan till sin rätt igen! Hästarna fäller,mest gubben´s stora dock.
I morse vaknade jag 04.50..Varför???????? Hade ställt klockan på jaa,nu...Försökte somna om,men icke.
Tar inte ut hästarna ändå,det får gubben göra idag. Matat fisken iallafall... Tur man åker innan det tänd i akvariet så man slipper se om fler guppiebarn strukit flagg. Sen idag kommer hovis till mina grabbar,gubben bokade tiden,tyvärr på en dag då jag jobbar.Typiskt.Men det viktigaste är ju att hovarna får sitt! Har nu Thorsten i knä,lite lätt ivägen,så jag sätter punkt nu.Svårt att skriva med en övergosig katt i ansiktet. Ha en trevlig dag!

jag tävlar :D
Bra jobbat KBK!

KBK spelade 2 matcher idag. Första mot Timrå som de slog med 4-3,andra mot Sundsvall City Syd och där blev det 4 lika. Bra gjort grabbar!! Skönt att få avsluta säsongen så!! Nu tränas det ju bara till 5/4 och sedan är det innebandylägret nästa sväng i juli.
Lite hektiskt när man kommer hem efter en hel dag borta.Mycket som ska göras,men jag har fixat det jag ska! Har även emottagit ett gäng guppies..Somliga blev tyvärr uppätna :( De redan inneboende firrarna trodde nog jag kom med värsta smörgåsbordet.Fick skynda mig att kasta i vanlig mat,men det hjälpte icke..Jaja,förhoppningsvis ska de största klara sig!


Här en liten bild på A-C å Baldur i snön :)

Uppladdning..

Laddar för matcher idag. Två stycken ska spelas i skönsberg idag,så det är innebandy för hela slanten..
Jobbade igår.Känns ganska skönt att vara tillbaka efter sjukan,även om man kraxar lite på morgnarna ff.
Tja...Det blir en hektiskt dag så nu måste jag ställa för frukost så vi hinner med oss!

...

Mer snö,ja för all del snööööa på.Det är ingen som är less alls på snö.Nääärå... Jag tror jag blir tokig!!! Vill inte ha mer snö...Suuuuuck. Jaja,bara att hoppas att det är det sista nu.
Lånade ut min snygga grabb idag.Han har har omvänt min kompis som inte alls gillat islandshästar :D Hon upplever honom som större än vad han faktiskt är,det gör jag åxå. Lite storhästkänsla. Både häst å ryttare nöjda ;) Nu ska man svänga ihop matlåda och sedan gå ut å kasta in lite halm hos tanterna å ta in hästarna- Storhästarna har ju inga täcken på...Vore hyvens om de hann torka tills imorrn bitti!!
Sedan blir det Let´s Dance ikväll. Pensionärsteve har haft final så no more på spåret.YES! Nä nu kokar det på spisen.Ha en härlig helg!!

Mer skratt..

..har förgyllt dagen. Evelina å jag har ju varit på en 2 timmars tur med Verona å Pontus. Red bort på travbanan,travde en del åxå och Pontus bockade minsann. Tur man har ridgjord ;) Fast å andra sidan är han banne mig en meter över ryggen. Som att sitta på köksbordet :D Trevligt var det iallafall!! Tror hästarna uppskattade det åxå. De blev ialla händelser jättesvettiga,de små julgrisarna.
Evelina,som red Verona,hade halva hästen kvar i arslet när hon klev av. Verona fäller något fruktansvärt! Såg ganska kul ut! NU blir det duschen,för det har jag banne mig gjort mig förtjänt av nu!

Ett stycke torsdag..

Gubben å jag har varit ute på en liten skotertur. Kanonföre,men puckelpistleder. På ett ställe var vi tvungna att stanna å gubben backa för han krokade i en gren med skidan. Sedan glömde han alldeles av att han hade backen i ff och gasade på framåt-trodde han. Det såg så jäkla roligt ut så jag trodde jag skulle skratta mig av skotern.
Sedan drog han med mig på klurig tur bland tätbevuxen skog,snirkligt som attan att ta sig förbi bitvis. Kul var det iallafall!
Nu väntar jag på Evelina,vi ska ut och skumpa ardenner... Undra hur det kommer att gå jag...Har sett ut lämplig påstigningsplats iallafall.Sedan är det bara å hoppas man inte halkar av nånstans,för jag vete tusan om man kommer opp igen :D
Näää,bäst att sätta fart..

Feja och greja..

Har fejat och grejat hittills idag. Krattat runt höpressen och kastat in till hästarna,mockat såklart och grejat med fårskallar. Väntar på att min vän T slutar jobba så ska vi rida sen.
Gubben har varit hos revisorn och ska till nån annan tjomme i eftermiddag och fixa med sam ansökan. Dä ä mycket med det hela! I morrn har jag lovat Evelina en ridtur på ett stycke ardenner. Jag tänkte kravla mig på den hon inte vill rida. Förmodligen Verona ;) Bör leta efter nåt rejält att stå på så man tar sig upp! Typ vagnen eller så. Sedan får vi se om man går hjulbent efteråt. De är ju lite breda över ryggen,om man säger så..Å eftersom gubben inte överaktiverat dem direkt så är det lite julgrisvarning.. Ska kolla av sadelgjord sen.Hoppas vi har några som räcker till...Hur som haver så ska vi ut på en tur,spännande värre. Jag har faktiskt aldrig ridit iväg på nån av dem förut,bara kravlat mej på hemma på gården och kört.Vilket räcker för min del,men har man lovat så har man. Ingen vits att ta Baldur för då får jag ändå mest stå parkerad.Han är lite lätt rask i jämförelse..
Nää,nu ska jag jobba vidare på gården. Tjong tjong.

Trött i lampsladdarna...

Vi har pressat hö. Inte så jättemycket,sisådär dryga 400 kg. Men det är ett evigt ösande och bärande. Man blir lite trött i lampsladdarna. Dessutom har jag nog en höfodrad bh... Det tar sig in,trots att man knäppt upp i halsen.
Handskarna är åxå bossfodrade. De är lite trasiga,höll knappt en vinter,så de är degraderade till "dynghandskar". Allt som är skitigt kan man använda dem till nu.Lite söder i fingrarna så ventilation har de åxå. Köpta på Hööks för 89 spänn,så det var inga dyra som tur var...
Nu när man har enskild firma,ringer telefonen konstant av folk som vill sälja saker. Alla möjliga saker. Ingen av dessa vill ge bort prover har jag märkt. Snåljåpar! Men sälja vill de,för de har provision såklart. Vissa grejer är väl bra,som tex tvättmedel å jox,men annat behöver jag inte.Sådetså! Toalettpapper verkar vara poppis,reklamgrejer åxå.Men man kan bara göra visst mycket reklam för en häst. Jaja,de lär inte sluta ringa.
Jag bör lära mig säga NEJ dock.Har svårt för det..
Näää,nu ska jag sätta igång med resten av dagen... Ska hinna ut på B innan bussarna börjar gå,för jag hatar att möta bussen nu när vägen är snuskigt smal av all snö...

Fröken Effektiv..

I dag var jag attans så effektiv på morgonkulan. Skjutsade barn och svidade sen om och tog en ridtur,mockade å vattnade djur.Före lunch! Mycket skönt! Solen värmde lite,fast det blåste en del så det blev lite kyligt om öronen efter ett tag :) Men det är sånt man får leva med.
Nu är det ju måndag,vilket innebär innebandy kl 17. Middag å Juliahämtning helst före. Gubben ska bort åxå så det är jag och min klon som grejar på... Men man är ju härdad :D
Nää,nu ska jag svida om och gå ut en sväng och kolla vattenmängden hos alla 4bentingar. Kanske behövs påfyllning...

Jag fattar inte..

Har varit uppe tidigt hela helgen,vaknat av mig själv.Men idag,bara för att klockan ringde,så vill man bara sova mer. Jag fattar inte. Som tur är,är man ledig! Men barnen ska till skola och man har ju det man gör ändå.
I går fick jag främmande av Evelina och Nova. Nova sov mest i vagnen,men när hon var vaken kräktes hon ner mig. Bebisar ;) Pulade på m diverse,bar in pellets och fejade lite. Längtar tills snön försvinner så man får städa på gården!! Det blev ju vinter innan stallet var klart,så under snön är det bråte.Brädor och jox som ska städas bort.
Undra om jag vann på lotto i helgen då?? Vore ju hyggligt om de drog mina siffror denna gång. Tänk vad man skulle kunna göra grejer med obegränsat med slant?!?!! Men som alltid är det väl nån annan som får vinsten..Knappast jag.
Näää,om man skulle trycka i både sig själv och sonen frukost.Vore ju bra kanske.

Sega söndag..

Gääääsp! segstartat..Har varit uppe ett tag,förvisso men det går trögt. Djuren är ute och har fått sitt,barnen sover. Julia å hennes kompis var snäll å hjälpte mig ta in igår. Mycket skönt att slippa springa fram å tillbaka :D
Gick å lade mig vid elva igår,sådär ganska trött men inte sovtrött.Slog på en film uppe och vips slocknade man...
Världens bästa sömnpiller. Slår aldrig fel!
Gubben har jobbat natt igen å har gått å lagt sig. Får hoppas att barnen kommer ihåg det nudå.
Solen skiner så det blir en utedag!! Härligt! Hoppas våren går snabbt förbi,gärna utan gegga å lera och att sommaren blir lagom! Nu ska jag mysa med Thorsten som prompt ska sitta i mitt knä.Lite lätt ivägen.. 

I dag

MÅSTE jag ha svettats ut det sista av förkylningen.. Fårfrissan har varit här och klippt tanterna och baggarna. Baggarna bor ju i ladugården,så dem får man leda ut i koppel.Så är det tänkt iallafall. Stor-Bruno går snällt i koppel (tackolov) men de andra två...Vilket projekt.Styra med kopplet och putta på med knäna. Inte alldeles enkelt,let me tell you...Men det gick! Så nu är alla friserade å snygga :D
Sedan var det resten kvar.Städa bort all ull,ställa tillbaka foderbord,halma upp och mata de stackars fårskallarna som inte fick käka frukost i morse. De ska vara torra och tomma innan klippning.Tur det inte gäller folk ;)
Å sedan stallet,bära vatten och allt annat som hör till vardags sysslor. Inte utan att jag är lite seeeg.
Nu kom en lastbil med en pall pellets som ska kånkas in.Tack för det televerket. Speciellt eftersom gubben jobbar natthelg.Då blir det mitt jobb....

torsdag

Äntligen känns det ganska hyfsat!! Har i flera dagar varit yr i kupan så fort jag rört mig snabbare än snigeltempo. Jag har svårt för snigeltempo och stillasittande. Att vara rastlös och tvärsjuk är alltså en urusel kombination.
Men idag har det varit ganska ok.Hostig-jaa,men inte värre än att jag kunde röra på mig lite. Vi tog faktiskt skotern ner till vindskyddet med barnen och gjorde varma mackor (mmmums) till lunch. Kort men välbehövligt för mig!! Att få komma ut lite! Hoppas morgondagen känns lika ok. I morrn ska Julia till Hassela å åka bräda.
Vi bonnfolk ska vänta på fårfrissan...I morgon snaggas tackor å baggar.Jajamen,här kommer ullen yra i kaskader. Så vill ni ha får ni hämta-säckvis.Spinn och sticka eller stoppa i hundtäcket,jag bryr mig icke.Slipper jag elda upp skiten är jag glad för DET luktar illa.. Har tagit in hästarna,lite tidigare idag för det började toksnöa,blötsnö dessutom.
Har borstat av dem och grejat lite. Nu är det Octopussy på teve,vilket smabon är ohyggligt nöjd över.Jag kan inte hålla med. Blev en överdos av Bond,Clintan,Bronson,Bruce Lee mfl under uppväxten. Å Elvisfilmer,musik-you name it.Jag har garanterat hört och sett en gång eller annan.
Nää,jag ska nog fördjupa mig i en bok istället och låta det skrivna ordet bilda sina egna bilder i knoppen.Förusatt att bokstäverna står still och man inte får yrsel..
Ha en härlig kväll!

Det går åt rätt håll...

Känner mig lite piggare,fast det tar emot lite än...
Igår fick jag träffa Julia´s kille Yousef. Han var trevlig,även om de mest satt på rummet och tröck i vanlig ordning... Han skulle sedan sova hos sina kusiner..Visade sig att han är kusin med en kille i Hugo´s klass..Jag skrattade heeela vägen hem sen. Vad världen är liten! Möjligen kan vi lura hit honom idag åxå,så kan man få se hur han ser ut i dagsljus ;) Verkar i alla händelser vara en trevlig grabb.
I dag ska jag nog mocka själv.Usch vad spån det går när gubben mockar...Slöseri ;)
Nää,nu ids jag inte sitta här nå mer.. Fika står på agendan..

Blääää

Sjukt jobbigt att vara sjuk. Jag vill ju göra så mycket,men orkar knappt nåt. I dag känns det bättre än igår,men febern vägrar ge med sig även om den är lägre. Har varit ut och kollat stallet iallafall. Mockat efter Johan,han är så ONOGA så jag blir tokig... Han kan mocka åt sina så kan jag ta mina tror jag.. Han drog iväg och lämnade oss sjuklingar åt vårt öde litegrann..Fast Hugo kanske inte kan räknas som sjuk längre förstås. Han hostar bara lite nu. Finväder är det åxå :( Nääääe vad trist! Suck..Kul sportlov för barnen,glo på mig liggandes i soffan..
Nää,ska trycka ner ett par alvedon och försöka göra NÅNTING,för jag blir galen på att bara ligga å dega.

Snorar vidare..

Sjukan går ju inte över.Usch vad triiist. Från mitt soffläge försöker jag dra ihop 8-10 st som vill vara med på kurs för Jamila Berg,så vi kan hyra hit henne en dag. Ska ringa å kolla pris och ev hyra av hage/box på Björkbacke gård idag. Vore ju kul tyckte jag. Hoppas vi får ihop folk bara...
Nu ska jag återinta soffläge en stund. Ganska mör i kroppen...

Usch vilken natt..

Har knappt sovit..Hugo har hostat och jag har hostat.. Tog en evinnerlig tid innan jag somnade och sedan vaknade man klockan fyra. Har ont i huvudet och har nog feber... For på jobbet ändå. Får väl åka hem om man blir sämre.
Vill så gärna dra ihop ett gäng med isisar och ha kurs med Jamlia. Vore ju hur kul som helst! Jag hoppas få ihop 10 st så kanske man kan hyra i sig i ridhuset i Baggböle. Ska kolla av priset,sen får vi se!
Nu ska jag gneta på..Fast det tar emot ordentligt...

Sista lediga dagen...

Å jag känner mig inte pigg...Usch... Har inte lyckats mota olle i grinn´än i allafall...
Hade besök av stina idag... Stina är übergullig...
  

Å så har vi fotat Baldur som byter färg..
 
Nu ska jag laga mat till mig å sonen...

NejNejNej

Tror jag håller på att åka dit på sjukan...Jag vill inte!! Har inte tid heller,så skippa mig tack! Ont i huvudet och resten av kroppen. Ska proppa i mig alvedon och vitlök,kanske blir det inte mer då? Vill inte vara sjuk när det är sportlov snart och allt... Solen skiner gul som en zingo idag,mycket trevligt väder! Elnissarna kommer (kanske) idag.Det ska bli lyse hos fåren. Tackar,tackar..Plattan ska jordas åxå. Ja vi får se om de dyker upp. Mamsen kommer å skjutsar Julia idag,eftersom lilleman är sjuk. Jag måste ner på apoteket en rallyvända och hämta hostmedicin och racerhandla lite. I morrn är det jobb,hoppas jag. Såvida jag inte vaknar med feber i morrn bitti.Men det ska jag slippa hade jag tänkt..
I går var jag på lönesamtal,och det ser ut som jag även fortsättningsvis kommer att få lön ;) Trevligt! Hoppas man får lite upp åxå då bara.. Ja,det blir vad det blir. Nån krona kanske??
Nää,nu ska jag fördjupa mig i korsordet en stund...

Fullt upp...

Har grejat med hästarna,fåren och däremellan tagit hand om sjuk (gnällig) son. Sjukan satte sig direkt på gnäll och klagcentrat tror jag. Han har ropat ut order från soffan. Nu är det färdigt med det. Han får gå själv. Hostig och dan är han,men feberfri,så han kan väl röra sig lite tycker man. Jag orkar inte höra mer klagan just nu känner jag.. Tur att det går över så småningom!
Tja annars så njuter vi av det vackra vädret. Plusgrader och sol! Härligt! Man blir mer energisk av detta väder tycker jag,eller är det inbillning?? Nä,nu ska jag bege mig ut till B som ska få sig en svängom...Min lilla siluett är ute å springer..

RSS 2.0