Det blev en konstig dag

Först medarbetarsamtal m basen direkt efter jobbet. Sen ringde pappa å meddelande att min farmor blivit inlagd på sjukhus å är himla dålig. Prognosen är inte så bra. Men hon är 90 år så att kroppen inte orkar snart är väl inte så konstigt. Man får vara tacksam över att hon fått leva ett långt liv,jag menar 90 är ju inte att förakta. Vi får väl se hur hon orkar stackarn. Var å hälsade på henne idag. Hon blev glad å se mig iallafall även om hon somnade av å till. Satt där med henne ett bra tag,man behöver ju inte prata med henne hela tiden heller. Att man bara är där kan ju göra ganska mycket. Sen när man kom hem blev det lite punka på orken... Nu ska jag baske mig bara ta det lungt ett tag. 2 råbockar passerade på gården för ett tag sen. Vart är storjägar'n våran när man behöver honom?
 

Kalasbra

Lite bra att man har en fårklipparnisse som tipsat om oss :) Ringde en man igår som ville ha lite får med lamm på bete! Bete med medföljande omvårdnad mottages med tacksamhet! Vi kommer knappt få några får hemma i sommar som det verkar. Länsstyrelsen vill ju åxå att vi betar av åt dem,ännu bättre för det är ganska bra betalt. 
Nu är mitt stora barn här: http://www.apollo.se/resor/europa/spanien/kanarieoarna/gran-canaria/playa-del-ingles/hotell/parque-cristobal
Lyllo ;) Hoppas hon ska få mysigt å kul. Själv masade man sig opp för att åka på jobbet,avfärd om 15 minuter typ...
 

Gokväll!

Full rulle,som vanligt. Idag har vi varit på tårtkalas samt grejat hemma. Sambon var tydligen huslig igår när jag var på jobbet 
tyvärr vet han inte vart strykjärnet bor tydligen.. Det ser lite halvjävligt ut faktiskt. Det stora barnet sitter just nu på flyget mot Gran Canaria. Det lilla barnet fick nöja sig med att gå till frissan. Konstigt vad de ser stora ut olötsligt r de är nyklippta.
Fast å andra sidan är han snart tonåring lillplutten...
oh well. I natt ställer vi fram klockan så man får sova en timme mindre när man ska opp å jobba. Vad otippat att man alltid hamnar i fel ände av det va. Nu blire lite soffmys. 
Tog oss en varsin päronkonjak i vårsolen idag
Har varit himla gött väder idag :)

Jaa

Full rulle. Varit i stan å växlat eurosar åt barnet mitt,hon åker ju på lördag. Levererat en mobiltfn till en glömsk människa,hjälpt fröken Y ställa in ny bal till hästarna hennes. Fixat in ny bal till fårskallarna våra. Visste ni att får svälter sig själva till döds om de inte gillar maten? Konstiga små djur det där... Lammen,de jäkla räkorna,har börjat hoppa på en om man inte är tillräckligt snabb med maten. De har dessutom börjat ta plats med tanterna vid pelletsbordet å gapar högst av alla när man kommer med hinkarna. Galenpannor. Sen har man grejat m hästar å ställt för i morrn när jag ska jobba... Arla morgon blir det.  Fick ett litet bryt på minsta barnet åxå idag som inte kan hålla reda på sina grejer. Jag har kutat runt å letat nån bok han drullar bort. Vete fasen vad han gjort av den. Det är inte den första i raden av böcker han förlagt kan man säga. Man får fundera hur man ska få ungen å hålla reda på grejerna. Sen trodde han att han hade glömt busskortet åxå,men det låg visst i ryggan å där hade han ju inte letat nä. Man blir trött på sånt där ibland... Nu blire sängen så jag orkar opp... God natt!

Se goddag....

 
Det har varit en hektisk dag. Först jobbade jag till i morse,å sen var det apt på det,så jag var inte hemma förrän vid 12 draget. Då hade man ju som allt kvar att göra ju. Dessutom skulle vi flytta ungtackorna ner till vindskyddet,så vi slipper mata i dem en massa pellets i onödan. De ska ju inte ha några lamm så de klarar sig ju med hö.
Haft ont i huvvet hela eftermiddan. Jag tror det beror på att jag fick en smärre hjärnblödning på en kollega... Jag blev irriterad å arg i allafall.
Oh well. Ett par alvedon senare så har det börjat ge sig.....  Har inte hunnit med så speciellt mycket i dag. Karln skulle iväg å jobba natt åxå så jag har mest ställt för kvällen. Snart dags att mata lammen,de får två ggr om dagen nu. Lite får de ju av morsan,och nu äter de ju lite pellets och hö också. Många tror att man kan sluta med välling så fort de pillar i sig hö och sånt,men det går ju inte. Vommen är inte färdig på lammen förrän vid 2-3 månaders ålder så allt de pillar i sig går ju mer eller mindre rakt igenom. De har lagt på sig massor av kilon sen födseln iallafall,och det är ju kanonbra. Ett finullslamm väger sådär 2-3 kg när de föds och ska ju gå upp i vikt ordentligt sedan. Det är mycket att tänka på! 
Snart ramlar det in fler lamm,en del tackor har börjat fått ordentligt juver! Tror inte det dröjer mer än ett par veckor nu...
Nää,nu är det dags att mata lamm och fixa hästarna. På återseende....
 
 

Nu börjas dä

 
 
Ja nu är man inne i ett stim av vakna före tuppen... Vaknat långt före klockan i flera dagar. Va fasen. Fina dagar har vi iallafall å man vill inte gå in! Har vare ute hela dagen å grejat :) Letade torkvindan i dag så efter att ha hittat den på otippad plats,är den nu på plats! Hämtat höbal har jag åxå.  Sen har jag pulat på med diverse.  Tvättat bilen har man åxå minsann,nu blänker den åtminstone tills i morrn! I morrn måste jag ta tag i å halma åt fårskallarna igen. Blir skitigt fort å jag vill ha rent å snyggt! Annars ökar risken för mastit hos tackorna å det vill vi då inte ha. 
 

Skönt å va ledig :)

Igår var det ju fantastiskt väder! Sol å varmt hela dagen,man får såna vårkänslor :) Var ute å grejade mest hela dagen! Gubben var på möte med fåravelsförbundet så det var som jag å solen. Längtar till sommar! Gaefa det lilla livet är nu 7 månader gången. Hon blir sur på magen ibland ser det ut som. Tittar på den å lägger öronen. Hon är pigg å glad annars. Fortfarande får hon gå ut kortare tid än de andra. Det funkar bevisligen bra,så vi håller oss till det. Har tillsatt seloE i fodret nu. Kvarts skopa om dan. Tokosel finns ju inte längre,så vi kör på det där då. Kvällen blev grilla å se på Thor på sonens begäran. Nu ska jag sätta fart,ska till söta fröken E å baka!
 

Snö å elände

Igår var det full snöstorm,i dag strålande solsken men bra blåsigt. Detta väder,det är inte en siffra rätt... Hästarna fick gå in tidigt igår eftersom gubben inte lagt på nå täcken. Bra blöta var de ju då,å det tar en evighet för somliga att torka. På backen är det mest blaskigt nudå. Trist men inget man kan styra över. Om en vecka åker mitt äldsta barn till spanien med en kompis å hennes mamma mfl. Blir ju kul för henne det. Själv ska man jobba ;) 
Römärren fick gå ut nu på morronen,hon brukar få fika frukost inne ju,men idag fick hon gå ut. Långa kliv å bråttom. Jag hade svårt att hinna med själv gosse. Skönt iallafall! Att hon är så pigg :) Bara att hoppas det håller hela vägen nu...
Annars så har jag nyss gått på frivecka så nu är det ledigt till nästa fredag! Skönt! 
Åsså smågrisarna... De växer så det knakar :(

Å än slank han dit...

 
Jajamen snön har ju som bekant gjort sitt återtåg,å naturligtvis kommer det mer. Jag som var fullt nöjd med barmark å solsken. Jag menar att vintern har varit så kass i vilket fall så jag var fullt nöjd att slippa den. Men ack vad man bedrog sig. Nu snöar det igen... Suck.
Har varit på samtal på dotterns skola idag,gick ju bra det förutom den ständiga stötestenen matematik. Va fasen å att de ska ha så få lärare va... Hoppas det löser sig nu iallafall,jag gjorde klart för mentorn att de får baske mig hitta på nåt nu. Barnet är ju ingalunda allena om bekymret. Får hon bara E är jag toppnöjd! 
Sen har jag inköpt seloE till fröken Gaefa idag åxå. 1/2 skopa om dagen är planen. Dörädd att överdosera... 
Förövrigt får man välkomna Linda tillbaka till bloggandet! Det var efterlängtat!! Har saknat den väldigt. Nån mer jag saknat nu ett tag är Agnetha... Var är du??
 

Snö...

Jaha nu när man tänker att det är lika bra det blir vår,så singlade det ner en decimeter snö. Bra onödigt känner jag... Precis när det börjat torka opp ju... 
Förövrigt ankom hingstlicensen idag. De har höjt den med 750kr... Har jag missat helt kan jag säga,jaja,man måste ju ha den. Blir en utgiftstät
månad känns det som. 
Oh well,det får gå ändå... Trots snö å annat...
 

Fullt upp

 
Jodå idag har det varit en del å stöka med. Först kom min vän fröken L. Vi stökade på m Hraffe,han är så snäll så.  Duktig kille! Sen kom ett annat L och skulle hänta halmbal. Visade sig att jag fick ringa grannen L å be om hjälp. Gubben var ju på jobbet idag så dä blev som stökigt. Sen har jag (livrädd halva tiden) övningskört med mitt barn. Det är inte nån sinnekur nä. Hon skrek rakt ut när hon fick möte. Konstigt att man blir nervklen? 
Efter det åkte jag och tittade på det första L:et som var på hoppträning med sin häst. Han har enl matte Tourettes åxå,men jag tyckte han var duktig jag! Fröken L åxå...Å just ja,föken L's dotter,lilla L bjöd på fusktårta (mumsmums) för hon har ju trillat av ju...
Sen var det som dags att utfodra bräken å fixa. Å vips vare middagsdags. Nånstans i den vevan gick luften ur mig. Så nu tar jag en kaffepåmatenkopp. När gubben kommer hem ska det ju jobbas mer. Ungtackorna ska förpassas från de dräktiga. De behöver ju inte kraftfoder de ju. Men lite krångel blir det ju,men jag hoppas gubben tar den stora biten ;) 
 

Nakna damer

Har vi gott om på gården. Alla får näckade nu. De ser bra fåniga ut när man klippt dem. Ullen för en del om man säger. Älskade femman fick beröm av frissan å enl honom väger hon runt 100 kg. Rejäl dam,å världens snällaste :)
Sen fick jag främmande idag åxå,av Therese å barnen. Barnen fick sina julklappar som de inte hade fått än. Affe blev glad över sin legohelikopter tror jag. Ebba det söta skräpet goade med alla får. Goa barn,när de är vänner :)
Fröken Gaefa dyngade ner sig idag igen. Man behöver gasmask..... Men men,snart har det väl torkat opp hoppas man.
Nu lite lets dance innan stall å sen sängen. Jag ska ju jobba i morrn... Puh.

Man bjö igen...

 
...på en sovmorgon. For the record... Gubben sov då längre än jag! I min ensamhet var jag i stallet å grejade,kom på att fröken röd skulle få få ut lite å röra på sig. Långa kliv,inga snesteg alls. Hon fick morsa på Goliat,som måste ha insett att här krävs ett stort mått charm,så öronen framåt! Han har inte haft öronen framåt så där mycket sen de kom. Tänk vad en römärr kan lyckas med va! Sen tog vi en prommis runt lillstugan,å det gick ju bra tyckte damen å började bocka med mig i andra ändan av snöret. Pigg kan man säga. Så jag fixade till liten hage å släppte ut henne en stund. Uppskattat värre! Så upskattat att när hon fick gå in tänkte hon rymma ut igen. Galenpanna! Sen dess har hon stått å gnäggat,ungefär så... 
sen har vi ställt för fårfrissan kommer i morrn. 34+2 ska få bli av med termosen. Det brukar bli kli sm efteråt. Jag skulle ha pulat med lakritstrollet åxå,men jag hann inte tyvärr med allt som varit idag. Men vi hann åka å kolla på skogen som blåste ner i stormen å som de plockat reda på nu. Bra tomt blev det där...

God morgon!

Gårdagen var ännu en dag med sol! Jag fick dessutom sovmorgon!! Halv 9 klev man opp vilket var mkt skönt! 
I går rev vi bunker samt eldade opp den massiva hög med skräp som samlats under vintern. Brann bra må man säga... Sen var det pyssel med det mesta. Dagarna bara svischar förbi. Vad falls! Friveckan snart slut igen... 
Vi grillade igår. Oj så gott! 
Premiär för året. Det slank ner en päronkonjak åxå... Men bara en. 
Planerar lite inför min stundade 40 års fest. Det är långt kvar,men likväl vill jag planera i tid liksom. Funderat på å leja 2 lokala trubadurer,de var inte så dyra som jag trodde...  Vi får se. Nu morgonstöket,I'll be back...

But hello...

 
Ja solen har ju visat sig från sin bästa sidan,så jag har ignorerat allt vad innesysslor heter så gott det går. Vissa saker kommer man ju inte undan,men somliga går att delegera :) I dag har det vaccinerats,samtliga 5 pållar. Även suröra behagade se lagom glad ut. Dvs öronen stod åt sidorna å inte bakåt. Däremot fick man strängt tala om för hussen att det inte alls skulle köras nå häst idag. Veterinären var på sitt soligaste och skrev snällt ut valbazen åt fåren åxå :)
Sen i dag har vi ställt om pannan från ved (garanterat hett duschvatten) till pellets (garanterat tillsägelse om man duschar för länge). Detta tog sin lilla tid men gubben var förhållandevis okej att samarbeta med. Annars har han en tendens att bli elak när han grejar... Jag hann ju även "laga"mina skor,vilka jag är missnöjd med. Pajjade rätt
fort...
 
Jorå så att... Hraffe grejade vi med i går,men inte idag. Det har blåst snålt under dagen,och tiden räckte som inte till heller så. 
Tja,nu laddar jag för att se först Farmen (dregla över snyggMats) och sen ska vi se Ryttareliten. Ska bli spännande :D
Jag har bakat idag åxå. Yngvelimpa,mycket gott!!
Har hunnit en del ändå :)
 

Barmark

Är lika med uppstart av Hraffe.. Bra va? Han har dock en stor aversion mot vänster varv. Man undrar varför? 

Full fart

 
Denna vecka ligger det på. Idag ska jag på lönesamtal å hinna med djuren,speciellt Hraffe. I morrn är det vaccinationer,onsdag å torsdag ställa för fårfrissan på fredag. Full rulle. Nånstans där vill jag klämma in en sovmorgon åxå. Jag har siktet inställt på torsdag. Sen  börjar man ju jobba på lördag. Å då är det lamningskurs åxå som jag missar... 
Trött som 17 i morse igen. Är det våren tro? Tur det snart är sommar å semester...  Sonen är inställd på att åka på Vasamuseet iår. Han är ganska historieintresserad min pojk....

A bump on my forhead...

I går var vi på kalas... Det var himla kul. Det var ett melodifestivalkalas... Jag har framgångsrikt undvikit mello i år,precis som i fjol. Inte särskilt intresserad,men jag får säga att jag gillade Ace. Cool låt. Borde ha vunnit! Sen efter mello spelade vi poker. Jag kan inte spela poker tydligen för inte vare jag som vann ;)
Å sist taxi hem,visade sig dock att gubben glömt plånkan på partyt haha. Men kul var det,å trött är jag. Men jag är hemkommen med en bula i pannan. Oklart hur den uppstått. Gör inte ont alls,men likväl är den där. Ska man tro det är en geniknöl? Ja försvinner den inte får jag gå på VC.... 
Gubben är melloglad... Tror det var promillen som är skyldig faktiskt...

Solen :D

Måste bara denna lördagsmorgon få meddela att solen skiner! Det var länge sen! Härligt! Enda nackdelen är att man ser att man måste putsa fönster..... 

Jills veranda update/kom å kööööööp!

Men nu gåre undan! Låten (som är så bra) finns nu på iTunes! Sök Doug Seegers å köp låten! Kostar 9 spänn å Doug får royalties samt allt överskott. Visst kan vi unna honom lite extra när han levt på gatan så länge?? Jag föregår
med gott exempel och köper den :)

Jill's veranda...

Har sett sista delen av Jill's veranda idag. Femte delen var gripande och så också sista. De hittade en man vid namn Doug. Jisses. Vad bra han var! Att de spelade in låten med honom och åt honom är ju helt fantastiskt. Kanske har de hjälpt honom till en inkomst nu? Han var uteliggare stackarn,men vilken låt... Ojoj.
Har ni inte sett programmet tycker jag ni ska skynda er å göra det! Jättebra! Den där Jill Johnson verkar ha hjärtat på rätta stället åxå. Hon skrev en låt för några år sen,Nathalie,om ni minns den. Handlar om en tjej som blev bragd om livet här efter våran väg. Mycket mycket tragiskt. Helt sjukt om man tänker på det,att mindre än 2 km härifrån levde hon sin sista stund på jorden,för att ryckas bort från alla nära och kära 2 km åt andra hållet. Detta är nu 10 år sedan. Men då iallafall skrev Jill den låten när hon hörde talas om det. Mycket fint gjort tycker jag. 
Som sagt,hon verkar ha stort hjärta den där Jill..... 
 
 

Hem ljuva hem

Äntligen hemma igen! Nu ska jag ha frivecka är det tänkt! Dock fick jag höra igår att det är 50/50 chans att jag blir utbeordrad i morrn.... Vi får
se. Både bra å dåligt det. Bra slant men jag är ganska trött å slut efter veckan... ja vi får se helt enkelt. Nu ska jag ta å börja på å göra nån nytta... Regnar tyvärr :/ Skittrist....

Men ZZZ

Gid det var länge sedan jag var sååå vansinnigt trött när klockan ringer. Har man hamnat i nån form av andra tonårsperiod eller? Blir det så när man drar mot 40 med stormsteg? Tycker jag har i minne att gubben hade en period av sömnsjuka i samma ålder. Skulle kunna sova i flera dagar. Eller så är det att dräktighetsspänningen rann av mig igår så jag blev extra trött. Dag 7 med den avskydda väckarklockan idag. Somliga här hemma säger att man får sova i graven,ja det är väl ett korkat uttryck? Vill jag väl göra nu när jag kan njuta av det ju. Längtar efter semester!! Några månader kvar nu! Nu ska jag snart åka på jobbet,sista passet innan friveckan. Hann göra varm choklad till sonen åxå på morgonkulan. De ska åka å fiska sedan. Gaefa får stå inne några dagar. Igår gick hon gå lös i stallet medan jag mockade. Sånt uppskattar hon,men hon stökar på en del... Drog omkull spånbalen igår och bet sönder den. Knäpp häst ;) Men jag tycker om henne ändå! Baldur hade ett möte med en lerfck igår. Han hade lera överallt... Dessutom är det just nu jobbigt att se leran på honom för han har ljusnat så pass att han är svagt älgfärgad igen. Man får speja med långöga. 
Nää,om man skulle packa ihop å åka då... Blir veckans längsta pass detta. Konstigt att det sista alltid känns längst? 
Se så gott han sover... Jag blir avundsjuk....

Trägen vinner...

Äntligen lyckades konststycket att lura hästen på kiss. Äntligen! Fantastiskt vad tjurigt det var,men nu så! Resultatet:ff dräktig! Fan vad skönt... ÄN kan ju mycket hända,men det känns gött att veta säkert!
Lite stress som rann av mig :) Lyckades med konststycket genom att ställa hennes dörr på olåst läge å sen passade jag på att smörja läder utanför. Förenat nytta med nöje kan man säga. 
Så nu törs man hoppas... 
 

Trött i kupan...

Efter ett tredje pass på jobbet. Ett kvar...
Gaefa står på box igen. Undra om det kan va en fångsläng ändå. Hon pendlar upp å ner i hur bra hon går dock. Konstigt. Kan ju vara för att det börjar bli varmt ute å lite snö kanske? Hovis har iallafall fått verka henne som en fånghäst. Så dä så. Annars är hon sitt vanliga jag. Lika glad (sur) som vanligt. I morse släppte vi fjordarna i andra hagen här på baksidan. Blev ju spännande i 2 minuter sådär. Hraffe for å skuttade å slog ut med frambenen innan han tyckte han skulle äta hö. Baldur var inte lika imponerad. Han sprang bara litegrann å sen som struntade han i det. Han är ju lite sån att han inte hetsar opp sig i onödan. Trodde han skulle stanna å morsa på fröken när han passerade (lös) men han tittade inte ens på henne. Raka spåret ut bara. 
Tacknämligt nog fick Zigge en stöt av tråden åxå. Mycket bra!
Tunnsått med bilder nu när jag jobbar. Mellandagarna går ju ofta ut på att ställa för den dag man jobbar liksom. Gubben är just nu i skogen å räknar träd. Eller kollar hur mkt kubik det är som är travat iallafall. SCA ska ju hämta opp det som blåst ner. 
Nä,frukost låter inte så dumt nu tycker jag...
 

Vårstädat

Eller börjat åtminstone. I ena hagen då. Jag tänkte mig att medan jag skottar skit så kommer tanten att kissa,så därför var man beväpnad med pinnhinken. Ack så jag bedrog mig!! Har skottat klart halva hagen,men inget kiss. Hon känner på sig den räkan... Så nu när hon gick in fick hon petflasketäcket på med viss modefiering. Jag knöt fast flaskans hals lite löst i svansen. Kanske kanske kan det tänkas ramla i nån droppe. Men säkert inte. Jag är måttligt road nu. Ska jag bli tvungen att ta blodprov ändå? Galet! 
I morrn kommer hovslagaren. Mina blir barfota nu ett tag,ifall det funkar å släppa ihop dem vill jag helst inte ha nån skodd å definitivt inte broddade. 
Själv ska jag jobba i morrn igen. Pass 3 av 4. Sen så äre frivecka igen. Ska på lönesamtal på måndag åxå. Sånt är lite svårt tycker jag.... Att prata för sig själv liksom. 
Nä,nu ska jag gå å vittja flaskan å se om där i finns nåt kiss. Wish me luck!

Inga framsteg nä.

Inget kiss i nån hink,nej nej. I dag provar vi ide nr 4593 i ordningen. Japp det gör vi. 
Ska fixa det sista i inhysingens box åxå. Själv är bäste dräng. Mycket trist att de inte gör fint efter sig. Det var trots allt nyrengjort å nyspånat när hästen kom... Jaja,skitsamma. Nu är det över och förbi med inhysingar. No more! Med lite tur får ju boxen användas ändå till nästa vinter,om det blir nån baby...
fick samtal av fröken L's dotter igår som berättade om att hon ridit å att det gick bra :) Hon lät glad å positiv så kanske har hon kommit över en tröskel? Känns bra iallafall att det går åt rätt håll :)
Nu ska jag svida om å gå ut. Fika frukost först kanske?? 

Men va faan...

Min karl var på nån form av omvänd svensexa igår. Visst,ha så kul. Men när han fick skjuts hem så tyckte samtliga passagerare att vi kliver ut å gapar högt en stund! Under sovrumsfönstret. Vem vaknade? Jo jag. Å jag har inte lätt för å somna om nä... När gubben kom opp å lade sig fick jag förklaringen att "de var tvungna". Att vad? Gapa högst,väcka mig? Jag ska faktiskt upp å jobba!! Hade jag varit ledig hade jag ju skitit i vilket,men när klockan ringer 6 är det inte så kul. Hade en hämnd planerad,men tackan var tyst. Synd... Jävligt dålig stil iallafall. Igår fick jag själv städa ur krubba å så efter inhysingen. Hon sa inte tack å hej eller nånting. Betedde sig som om hon snart var tillbaka. Åxå lite dålig stil tycker jag.  Hej då kan man väl säga? Eller? 
i dag är jag den siste man vill reta upp,sov på soffan till sist nån timme. Karln snarkade ju duktigt åxå :/
Nä jag ska dricka en liter kaffe innan avfärd. Adjöken...

Om ni undrar...

Så kunde min römärr missa alla hinkar.Det var ju så enkelt som att inte kissa alls. Skrälle... Har släppt in Hraffe till Baldur. Det gick bra gast Hraffe är lite skeptisk. Han håller gärna distans. Men det ger sig kanske?

Ide nr 765... Typ...

 
Hon borde ju pricka NÅN....

Today is the day

Som inhysingen flyttar. Ska bli skönt faktiskt. Hraffe får flytta över till Baldur sålänge,tills jag lyckas få klart med urinprovet. Men det går som trögt med det... Jädrans kuse va...
Nyss hemkommen från jobbet så nu är det kaffe högst på listan! Sen ska jag ut i stallet å greja :)
Vädret är ju sådär aptrist... småregnar å nollgradigt. Vintern verkar ha gjort sitt :(
Det är ju trist för en som gillar vinter menar jag... Jaja,nästa vinter kanske blir bättre... Nu som sagt,kaffe! Har inte druckit kaffe sen i går morse så det behövs nu...

RSS 2.0