31/7

Nu har de stora gått till vila. Gick jättebra,ingen stress och ingen oro.Men tråkigt som attan... Man är tvungen att ta kort på den avlidna hästen också,som om att ta bort inte är hemskt nog.Jag förstår väl varför Agria vill ha såklart ha bevis på att den verkligen är avlivad,men kul är det ju inte.
Tog min tillflykt till mina 3 i stallet jag. Gjorde även klart för byns bödel att de får han inte röra... ;)Nä skämt åsido har vi tur som har en sån i byn som bor nära och rycker ut om det blir akuta grejer också. Lugn å sansad är han så djuren känner sig nog trygga med honom. Bästa möjliga avslut...
Men det hindrar ju inte att det blev tomt efter de två klumparna...Jag hade ont i magen hela dan igår. Jäkligt obehagligt.... Men nu vet vi iallafall att inget ont kan hända dem.De finns här hemma,nära oss...
 
 
Sov Gott....
 
 
 
Nu till nåt helt annat...Hunden som nån apa har dränkt.Nu läggs utredningen ner,för det finns inga vittnen. en företagsam kille har startat en insamling som den som träder fram får. Jag ska genast lägga ett bidrag. Vore väl synd om vederbörande kommer undan med det! Fattar inte hur man tänker kan jag säga...Plåga ihjäl på detta vis.Tänk paniken som föregår döden? Vidrigt.Nä SKÄMS på sig! Snacket på byn går varmt,och allt man hör pekar mot samma människa. Så vad vet man? Är det sant eller ej? Rykten är ju rykten,men bevisligen är ju deras hund plötsligt borta åxå..Märkligt sammanträffande kan tyckas.
Nä nu ska jag inte svamla på nå mer. Ska hålla mig upptagen idag tänkte jag...

Lite regn :)

Behövdes nog kan jag tycka. Torrt i marken,även om vi försökt avhjälpa detta med Hraffebad ;)
Nu har gubben äntligen jobbat klart för denna sväng! Skönt :) I går var det så varmt så det blev inte mycket gjort.Såg till så alla hade friskt vatten och var smorda.Alla hästar stod mest och tröck under nåt träd.
I dag kommer mitt stora barn hem från Gotland också :) Om hon kommer hit vet jag inte riktigt,men det märker man väl...
Igår fick jag höra att nån dränkt en hund i Bölesjön. Fy fan säger jag bara... Hur kan man?? Det fanns även ett rykte om vem som utfört dådet,och det är en människa jag är bekant med,så jag överväger att ringa upp vederbörande och sakligt fråga faktiskt. Mycket osmakligt och plågsamt för hunden inte minst.
Jag blir upprörd när jag hör om folk som gör sådär.Jäkla idioter.Är det så svårt att ringa farbror B? Han tar bort på minsta plågsamma sätt,med bultpistol.Djuren slipper åka till slakthus eller veterinären.Kostar en struntsumma och de får gå bort hemma i tryggheten.
Nä fy tusan...
Nästa vecka ska jag få vara med Sven.Sven är en ursöt liten kille.6 månaders valp,fast han ser ut som en farbror,han har redan mustach. Jag gillar Sven,så det ska bli skoj att få låna honom när matte åker bort några dagar. Mindre glad blir nog Thorsten...
 Meet Sven :)

I dag blire hett...

Efter gårdagens regn blev det skitvarmt idag. Fläktar lite tack o lov... Igår blev det livat i hagen när jag tog in hästarna i annorlunda ordning. Gaefa först,sen Baldur och sist Hraffe. Baldur och Hraffe fick fart under hovarna när bönan försvann... Hraffe gjorde nån variant av en capriol eller vad det heter. Ni vet när de hoppar upp i luften och sen slår ut. Han såg ganska kul ut ;) Baldur sprang mest och skrek och hade sen brådis in... Knäppgökar. Det är dags att sätta igång med ridandet igen där. Gaefa visar inga brunsttendenser alls. Mest nöjd är hon när hon dtår Mittemellan gossarna ;) Ingen dum tjej det där inte. I dag har jag hittills bara fyllt på vatten åt alla och samlat ihop mina torkade hallonblad. Och läst... Haft en läsperiod och läst Camilla Läckbergs böcker. Två fattas i hyllan å jag vete tusan vem jag lånat ut dem till. Sjöjungfrun å Stenhuggaren saknas :( Typiskt mig... Ja jag får hoppas den som lånat kommer på att lämna tillbaka så småningom. Nä nu ska man ta itu med... Jaa,nåt. Tvätten kanske?


Igår var det lagomt väder

om man är häst...Blåste ganska bra,så de värsta kusarna må ha blåst bort :)
Själv åkte man fram å tillbaka till fåren osv. Gubben jobbar natthelg,så han sover ju på dagarna såklart.
 
http://st.nu/medelpad/njurunda/1.4942172-skarsar-pa-annu-en-hast
 
Detta upprörande stod i tidningen i morse. Inte så himla långt hemifrån. Jag fattar inte hur folk är funtade?? HUR kan man komma på tanken att skada ett levande väsen på detta sätt?? Man mår fysiskt illa när man läser om det.
Man skulle önska att de en vacker dag,hamnade i en hage med årets elakaste häst som gjorde processen jäkligt kort. Skulle var poetisk rättvisa det! Fruktansvärt obehagligt! Ska genast ställa fram veckans arsenal av tillhyggen vid husknuten. Tur att det inte går att smyga i våra hagar! 
Nä fy,stackars hästar.... 

Arbete ger hälsa och välstånd?

Har det sagts mig..Men jag vet inte jag...
I går var vi bort och räfsade på gravkullarna.Mastodont arbete i hettan kan jag säga.Men det måste ju göras...
Hraffe fick duscha igår,inte utan protester kan jag säga. Han gillar verkligen inte det.Inte gillar han flugspray heller.Men vi fick det gjort iallafall!!! Han blänkte fint i går kväll :D Det går fortfarande fint i hagen. Baldur och Hraffe har inte bråkat nåt mer,känns onekligen skönt! Skittrist att ha en som får gå ensam...Det är som inget hästliv.. Finns säkert många hästar som gör det,och somliga kanske trivs med det också,men jag vill inte ha det så helst.
Strykarkatten fortsätter komma på både frukost och middag.Ska se om jag kan få tag i nån som kan skjuta bort honom stackarn.Man skulle vara veterinär nu,och sitta på nån form av avlivningsvätska.Känns hemskt att skjuta honom också,men det är väl en välgärning.Snart kommer det ju en vinter.Man får trösta sig med att han haft det ganska bra på slutet,och fått mat och lite kärlek.Verkligen en gosig katt,fast bara med mig än så länge.Kommer det nån annan är han på sin kant och betraktar bara.
Fick upp en liten bild.En Hraffe,inte nybadad här dock...
 
I dag kommer grävar´n och gräver också.Usch..Jag får ont i magen...Blir tomt utan de stora,drar mig lite för att umgås med dem nu känner jag..Vill helst glömma att de står där,men det går ju inte heller...De ska ha sitt vanliga ändå,men det är med tunga steg man trampar dit. Blandade känslor verkligen...

Jag tror det går troll här...

Sedan igår kommer jag inte in på hotmail.Skärmen blir bara blank..Vad 17........Suck.Jaja,får se om jag får till det.
Hästarna inne nu.Tror minsann Hraffe åkt på lite däng.Säkert stoppade han näsan där den inte hörde hemma.Lillstackar´n. Inget allvarligare dock.Lite svullen på halsen men inga bitmärken som blöder iallafall.Förhoppningsvis har han lärt sig sin läxa. Baldur skulle ju kunna vara mycket dummare om han ville,men det ligger inte för honom.Han är ju snäll,även om han läxat upp Hraffe lite.
Varmt i dag igen. Hua,kusigt och dant. Min vän T har varit här på kaffe å hjälpte mig ta in de små.De får stå inne nån timme nu.Vila sig lite,bli smorda (Baldur får porrpung han) och kelas lite med.
Nu är det bäst jag slår igång hötorken innan jag glömmer det....

Det krånglar hela tiden när man ska få upp bilder....Men här är nån iallafall...

 
Jag blir gaaaaalen på  "det gick inte att ladda upp"! Skitdåligt!! Hela tiden! Det var mycket bättre förut.
 
Ja två ynka bilder fick jag upp. Nu orkar jag inte bråka mer. Blogg.se; FIXA PROBLEMEN!!!! Det känns som om det är dags att byta bloggportal snart...
 
 

Nä om man skulle prova...

Släppa ner Hraffe till de andra? Baldur å Gaefa är inte så intresserade av varann längre...Jag får testa och hoppas det funkar. Annars är det ju bara att plocka bort honom igen.
Gick iallafall finemang att leda Baldur å Gaefa samtidigt åxå. Såklart ;) Gullhästar....

Sven

Hur gullig får man bli?? Grannens lilla hund,6månader gammal. Har allvarliga funderingar på att stjäla honom... ;)


Dä ä mycket nu...

I går var det lite hö igen och en massa annat pul. Så jag hann inte med nåt större projekt. Har varit lat med kameran också.Men det går i vågor ;) Baldur har iallafall betäckt Gaefa,senast igår. Så nog borde hon vara dräktig snart..De ska få gå in nu en stund...Vill ju smörja och borsta av dem å kolla hovarna. Hon är lite krånglig med hovarna,men det behövs nog bara lite övande så ska det gå till sig.
Ska flytta ut hagen idag också. På torsdag kommer en grävmaskin å gräver en grop. Jag fick ringa själv... Kul är det ju inte,men man kan inte dra på det hur länge som helst heller!
Här skulle det ha varit en bild,men som vanligt gick det inte att ladda upp.Nya blogg.se är ju värdelöst!Ska fundera om jag ska byta bloggportal....

Intresseklubben antecknar

Fick för mig att kolla på Worldfengur,hur många Baldur å Hrafnklettur det finns. Baldur heter 878 hästar där,Hrafnklettur heter bara en-min :) Lite lustigt att jag har den enda med det namnet... Med hästarna går det bra. Lite tjorvig att lyfta fötterna på är hon,men det ska nog ge sig med övning :) De är kära iallafall och snart är hon säkert dräktig... Blir bra att kunna släppa ihop Hraffe med dem sedan. Men det får vänta lite till. I dag har jag grejat minsann. Städat å tvättat bilen,skurat golv,mockat å borstar osv. Haft energi i mängder. Tyvärr tog den slut vid 5 rycket när vi käkat. Hemsk paltkoma... I morrn blir det mer hö om vädret fortsätter vara bra. Man kan bara hoppas...


Ja se godmorgon..

Har släppt ut 3 hästar på morgonkulan. Ardennrarna och Hraffe. Snart ska väl ardennrarna tas bort,men det går lite trögt. Jag hatar att gå och gruva mig...Bläääää.Har man väl bestämt sig så vill jag ha det avklarat liksom. Det är inte kul att gå dit ens,man gör det ju ändå,men det är inte roligt alls....
Baldur har iallafall betäckt Gaefa,såg nog igår. Hon svansar efter men när han ska till är det som om hon inte kan bestämma sig riktigt ;) Hon har ju aldrig haft föl förut så det kan bero på det...
I dag jobbar gubben å jag ska väl pula på med diverse. Kanhända blir det en kamera turné sedan om jag hinner :)

Gaefa

är e: Gandur frá Skjalg
och ee:Nattfari frá Ytra-Dalsgerdi
 
Hoppas hon blir dräktig.....

Nån liten bild...

Gaefa
Så här ser hon iallafall ut ;)

Jajamen...

I går kom fina Gaefa från Måga hem! Himla söt och genomsnäll häst! Ska bli skoj att förhoppningsvis få ett föl nästa sommar :)
Tritla var på UL i dag och är 20-21 dagar dräktig! Nu hoppas jag det går bra och blir en frisk och fin fölunge!
Allt hö är bärgat för i år! Härligt även det!
Nu ska jag iväg,men jag hoppas jag orkar lägga upp nån bild sedan!

Spöregn... Nu igen...

Inte underligt folk blir deprimerade... Började regna igår igen och har hållt på sen dess. Vad less man blir... Jag har dessutom krångel med att skaka fram en bil med dragkrok för att hämta min lilla häst i Gävle.. Möjligen har det ordnat sig nu. Hoppas jag... Gubben kom hem i går med en stor papperskasse med karameller han hade fått av hästägaren där nere. Allt möjligt i den påsen. Det hade gått bra iallafall så nu får vi se hur han gör.. På onsdag ska Tritla göra ett UL så får vi se. Jag blir nervös... Tänk om hon INTE är dräktig.... Hua... Nu ska jag hoppa i stövlarna å göra nån nytta. I'll be back ;)


Tips å idéer tack!

Hralfson har fått tunnare man tycker jag. Han tycker om när man kliar i den åxå. Han har inte kliat sig ute vad jag sett,och undersidan av manen är som svinto tamej tusan. Fast så har den ju varit hela tiden. Han har inga sår eller nåt heller. Det är så märkligt alltsammans... Vad kan det vara? Han är känslig mot kusar,kanske pga färgen?
Jag vet inte... Har ni några idéer,säg gärna till! Alla uppslag mottages tacksamt!

Idag...

Ska Tritla åka hem till sin matte igen. Inte utan det blir tomt efter henne. Innan hon åker ska jag ta in dem och spola av henne det värsta :) Hraffe går ju med dem nu och det gick då över förväntan!! Snälla Baldur!! Tritla har varit polis och vaktat Baldur. Hon låter inte Hraffe komma för nära. Nu blir det lite kaffe,sen hoppas jag fröken T kommer :)


Det går tydligen bra..

..för gubben neröver. Han har kört enbet och par,på vindlande skogsvägar och i trafik.Sen får vi se hurvida han köper dem eller ej...
Här går det också bra,men jag är redan less på gräsänkebiten. Har tvättat och fejjat,slagit på hötorken via en dödsföraktande klättring på stege. Funderar på vart jag ska få håll på en bil med dragkrok tills i morrn eller måndag. Ja så ser det ut ja.. Får inget ur händerna känns det som... Jag ska väl laga mat nu åxå...Det får bli mjölgardiner...

...

Det är inge kul att vara gräsänka... Har lessnat på det redan. Suck. Tvättar å grejar lite så man håller sig sysselsatt. Men han kommer väl hem igen får man hoppas...


3 små indianer

Jag är gräsänka i helgen.Gubben har åkt till Nässjö,vart nu det ligger,med sin systerson. Kommer hem söndag natt. I morse när jag skulle släppa ut Hraffe,som sovit inne,fick jag för mig att han kan nog gå med de andra nu när Tritla inte brunstar... Hon skulle enl mina beräkningar vara i högbrunst nu annars...Men inga spår efter nåt sånt,så sagt och gjort...
 
 
So far so good...Får hoppas det går bra. Lite pip och så blev det ju,men det var då inte mycket... Hraffe håller sig lite på sin kant än så länge.Det gäller ju att Baldur inte blir förbannad,annars går det nog bra! Baldur är så snäll så jag tror inte det blir nåt allvarligare om det blir nåt. Snäll i hjärtat den där hästen!

Skulle väl sitta fint..

Om man vann ett porträtt!!
 
Här kan ni åxå vara med :)

Dessa bilar..

Vi har haft  trubbel med våra bilar...Familjen Saab har ett trasigt framhjulslager,och den andra har nån turbin som är paj. Jippi. Den äldsta bilen stryker nu flagg till förmån för en audi a4 quattro.Tyvärr en halv bil,den har ingen dragkrok än. Typiskt va?
Kom hem från jobbet kvart över 7 igår,fikade och bytte om och satt på tåg till Gävle 8.30.Raskt marscherat! Sen audi åkte vi hem. Jättekul bil att köra iallafall :) Så jag hoppas det där blir bra....Bara det kommer på en dragkrok....SNART!
Till veckan åker nog Tritla hem. Hon visar 0 och inga tecken på att brunsta om.Jag gillar den där hästen.Fantastisk personlighet! Tyvärr har det tydligen sagts om henne att hon är hopplös och omöjlig,till ägaren då. Jag håller inte med! Helt klart är hon lurig den rackar´n,men omöjlig tycker jag inte! Söt som socker är hon åxå...
Jag hoppas kunna hämta Gaefa på söndagkväll alt. måndag.Hon ska ev få åka med från Gävle med fam.Berg. Vore ju toppen det! Men vi får se! Sen ska det betäckas och bli en baby till nästa sommar förhoppningsvis. Med den där stammen och Baldur´s hoppas jag på nåt extraordinärt! Hoppas kan man ju...
Jag kommer förmodligen bara betäcka nu i år,och sedan avstå nästa. Vill inte stå i den sitsen att jag får platsbrist.Då måste man skynda sig att sälja och det vill jag inte. Vi får se! Med tanken på att det finns så himla mycket hästar till salu tar vi det piano...
Nu fortsätter jag med morgonfikat,så ska vi se om man lyckas ta sig ut med kameran i survädret sen...

Tips!

Om man har en häst som kliar sig i man och svans: Blanda 2 dl vatten,1msk olivolja,nån droppe tjära (hovtjära går bra) och nån droppe handsprit. Häl i flaska med pipett,som probolje flaska tex. Skaka innan användning!


Lilla hästen

Hoppas det inte för otur med sig att lägga ut en liten bild ;)


Snart semester :)

Snart har jag 5 veckors semester! Fy så härligt! Avkommorna i Mörtsjö har fått namn; Laki och Tvikjola från Solgård ska de heta :) Med lite tur har jag en till häst på måndag... Jag måste snickra lite åxå. Det kommer nog göra ont :)


Hoppla...

Jag har nog blitt med häst...
 
Lite roligt är att Kraftur frá Bringu har samma MFF som stoet har FF. han har också samma FF som Baldur har MFM. Lite coolt va ;))
Kan bli bra det här.... Har sett filmen om Kraftur idag,och oj vad kul att se! Lite snygg husse åxå ;))
 
Just nu bakar jag tekakor och fejar till en skinkstek. Regnar fortfarande :( Skittrist.... Skulle behöva städa åxå,men det ids jag inte...
 

God Morgon!

Här sitter jag och tar min morgonkopp. Ska jobba idag. Har hunnit släppa ut Baldur och Tritla som fick sova inne inatt. Det regnade så hemskt... På torsdag går jag på semester :D Bara idag och onsdag kvar!! Ska bli så skönt!
I går var vi på Chaow Praya River och åt mat med Danne å Emelie. Jättegod mat,så har ni inte varit där är det värt ett besök. Annars hände det lite och ingenting i går. Det regnade mest hela dan så jaa....
Strykar´n var på besök igår. Han är en vildkatt jag ömmar lite för. Gav den rackarn lite mat,vilket uppskattades tror jag. I 4 år har han sprungit i gårdarna ( och säkert längre),men häromdagen strök han sig mot mina ben och jag fick klappa.Skulle vilja ha tag i honom så man kunde ta bort honom... Vore synd om han fick svälta ihjäl till vintern.
Nu ska jag surfa mig in på hästnet en vända ;) Regna inte bort därute!!

Träningsvärk...

Smått stelopererad i axlar och bröstrygg känns det som. Mört kan man säga. Men man överlever. Hemma igen från jobbet :) Mött av gosiga katter och nybryggt kaffe! Värdret var lite trist. Duggregn och allmänt grått,men jag hoppar det lättar så vi kan dra igång hötorken. Nu ska jag maschera ut å byta hagar!! På återseende :)


Mör..

Minst sagt mör i axlar och armar... Min axel gjorde sig påmind efter tredje lasset hö. Tur vi hade hjälp ett tag. Vid 8 bläcket var vi klara för denna gång.(finns kvar att slå ännu...) Hugo hjälpte till,han hösurfade på skullen ;)
De hittade en ödla igår som de ville lägga i en hink. Lyckades se till att de släppte ut den stackarn i högt gräs istället. Det är väl allt lite plågeri att lägga djur i burk... Den var nog skraj så det räckte kan jag tro. Hoppas att katterna lät bli den bara. Hraffeman sov inne i natt han. Känslig för kusarna (irriterar sig på dem),så han kan få vila ordentligt en natt var min tanke. Tritla åker väl hem snart,så hon ska nog få en dusch endera dagen åxå.. Behöver alla hästar,så vi får ta dem eftersom..
I dag jobbar jag,pass 1 av 3 innan det är efterlängtad semester :) En hoppas att vädret blir lagomt sen nudå...
Nä jag måste slita på...

Hö Hö Hö

Jajamen,idag ska första vändan in på lon. Mina armar lär vara möra i morrn...
I går var vi på bio,såg Snow White and the Huntsman. Grabbarna (son å kusin) tyckte den var bra,fast de har väldigt svårt att vara tysta... Tur att det var bara 3 till i salongen ;)
Nu bakar jag en paj till våra ideella höarbetare,Danne å Emelie. De är så snälla som ställer upp varje år. Lite lattjo,för förr var det jag å gubben som var Danne å Emelie kan man säga,när svärfar levde.
Har tagit in Baldur och Tritla en sväng nu,så de får vila.Det har kommit broms nu när alla slagit hö. Otyg...
Sen en rallyvända på affärn då 2 små pojkar tryckt i sig alla rostmackor....Nån enkel middag ska inhandlas åxå.
Sen i morrn jobbar jag,de sista 3 passen innan SEMESTER!!! Och så väntar jag på att höra om hästen....Men hon ringer nog till veckan :)
Men nu måste jag rusa.Har inte hunnit fika frukost än,kan ju vara idé om man ska orka ösa hökanon och dra ut på lon...
 

Lite coolt ;)

http://youtu.be/-GWeW1rPJpM
 
 

Mattes lakritskula....

Hraffe är så duktig! I går longerade vi lite,och sedan äntrade matte på. Från marken denna gång. Han stod helt stilla när man graciöst svingade sig på. Red runt och styrde mest.Övade på att stanna och sätta igång. Annat tempo än Baldur detta. Blir bra det med en av varje sort :) Kanhända blir Hraffe en häst man kan skritta på lååång tygel :) Han är så snäll lillkillen.
Nu i morse bytte jag hage med hjälp av fröken T,hon var ändå här å drack kaffe.
Gubben har åkt för att vända hö,i morrn smäller det. 20 vagnar ska in på lon (ca 10 ton),resten balas.Jag lär ha ont i lampsladdarna i morrn kväll...
I kväll tar vi med sonen och hans kusin och går på bio tänkte vi. Nu ska jag sätta fart så att vi hinner allt vi tänkt oss innan vi ska till stan. Det är ju Gatufesten här nu,så det lär vara mycket folk.... Inget jag brukar gå på,men det vore kul att se Bryan Adams som kommer till stan om en månad...Synd biljetterna var lite dyra bara...
 
(här skulle det in en bild,men DET GICK INTE!! Jag blir så trött....)

Man får tacka..

För era sympatier! Värmer verkligen.
Tänkte jag skulle vara mer utförlig nu...
Ankom i morse till kliniken i Bergsåker och fick träffa veterinären som kände och klämde.Vi sprang fram och tillbaka så det dånade i byggnaden. På rakt spår syns det knappt. Man fick speja som en indian för att se den ytterst lilla markeringen. Men i longeringen.Ja jisses.Hon var halt som en full sjöman (eller nåt liknande).
Tyvärr går det inte ens att spara henne som fölsto :( Vi dövade leden och sedan högre upp för att se hur det blev,men fortfarande halt om än inte lika kraftigt.
Känns som om det inte blir nån ny ardenner nu. Nu ska hon få skrota (som hon gjort sedan cirkusen började,i stort sett) i hagen med polaren Pontus,och sedan tar vi bort henne när alla tillstånd å papper är klara.
Så är det... Skittrist.... Sån otur som vi nu haft så känns det som om vi har slakteri eller nåt...
Nä usch å fy.
 
Nu ska jag gå ut å greja med Hraffeman!

Näee....

Vad fantastiskt trött å less jag blir... Nu har vi varit hos veterinären och det gick inte bra alls. 3-4 graders hälta på böjt spår,mindre när vi dövat bort men dock halt. Rindi är således utdömd. Fan! Så nu är jag lite less....

Höskörd och andra sommarsysslor...

Ja idag slår vi hö. Det som ska balas.I morrn ska det slås igen,fast det ska in på logen. Hoppas det inte blir regn bara... Det är som alltid ett vågspel och vädret kollas stup i minuten ;)
I dag fick jag även fingrarna ur ars*** och köpte blommor till mina krukor. Hela 2 blommor köptes det.Sen håller jag mig till solros,tomat och orensade rabatter. Så det så. Det är sjukt dyrt med plant.Begriper inte... Men ett par million bells pryder nu sin plats.
Hästarna mår bra,det är dags för Rindi att åka till kliniken i morrn... Gruvar mig lite...
Hallå där husse,har du nåt till mig?

2 till..

 
Såå,nu blire inga fler på ett tag ;)
 
 

Letat i gömmorna...

Efter ridbilder.Sanningen å säga har jag nästan inga..Dels för att det är lite körigt att fota sig själv,och dels för att jag gärna undviker att vara m på bild... (tror jag misslyckades totalt på lördagens festligheter dock)
Hittade iallafall nån,håll till godo Linda ;)
 
Nu måste jag visst maila bilderna till mig själv åxå för det krånglar helt plötsligt.. Jaja,säg det som är ofelbart!
Jag får återkomma från andra datorn då...
 
 

Vacuum dag.....

Vi var på bröllop i går. En av mina äldsta vänner gifte sig. No Comment och DJ Peter Björs spelade. Man var glad i hatten,hade jättekul å var hemma efter 3... Mår bra idag,men är så trött så det liknar ingenting. Men det var det värt!! Så idag har allt gått i slow motion. Alla måsten har blivit utförda,men inte så mycket mer... Gubben tjatade om att kapa ved,men jag la in ett veto där. Orkar inte sånt idag. Bytt hagar å smort hästar,mockat efter ardennrarna som fick gå in och vila. Onsdag blir det kliniken. Ändrat tiden då vi var tvungna att flytta får i fredags. Men nu får vi se då... Jag känner mig inte positiv alls... Det blir vad det blir. Nää nu kallar soffan igen.

RSS 2.0