Torsdag

Jag är leeeedig! Känn på den! Frivecka igen :) I tisdags kom veterinären för vaccinering av pållarna,Moldavia fick sin första spruta då alltså.  Sen kom hovis och verkade bakhovar. Hon var jätteduktig! Fantastiskt vad snäll hon verkar! Jag har borstat bakdelen ordentligt en vecka och sen gick det bra att verkas. Hon ville inte egentligen men böjde sig för lite lock å pock :) Känns bra!
Får hoppas det håller i sig!
Ringde länsstyrelsen förra veckan och än har de inte varit ut 😡 Det var på agendan så inom kort hette det. Jahapp. Ja det är väl bara att vänta och se. Jag ringer väl till veckan igen...
Nu ska jag däremot ringa grannen för att få lite hjälp att köra ut en bal i hagen 😬
 

Jaha

så har hovis varit här och vi fick nöja oss med framfötter. Nu ska vi öva en vecka och se om vi kan lyckas bak... 
Har till morgonen återkopplat med Länsstyrelsen som ännu inte varit och tittat på stallet. Kanhända har de sett inlägget och ryckt ut inredningen nu,vad vet jag,men det är ju isf win win ändå isåfall. Om de slutar använda stallet självmant så är ju målet ändå uppnått. Så tänker jag. Hur som så var det på agendan så inom kort skulle de åka hette det. 
Moldavia å tjejerna funkar ganska bra ihop än så länge. Känns ju skönt. Hon fäller massvis. Har sjukt lång päls ju. Decimetern på sina ställen. Hon sköter sig i boxen även om hon är lite "grisig",men det är ju inte lätt när man inte är van... 
Trevlig modell på henne tycker jag iallafall :) Vi nöter vidare utan att påtvinga henne för mycket hoppas jag. 

Bättre och bättre

Moldavia verkar bo in sig ganska bra. Nu följer hon med alla in på kvällen och traskar ut själv på morgonen. Har pratat med hovis som kommer å kikar till veckan.I går fick Velina också gå tillbaka till rätt hage. Det gick utmärkt. Gaefa och Velina har ju redan gjort upp och Moldavia visar tydligt att hon vill inte bråka. Känns bra!
Nu väntar jag på en balring... 
Har inte hört ngt om min anmälan än. Jag får ringa till veckan kanske. Nu har jag nyss kommit in och ska svälja lite kaffe innan jag åker på jobbet. Sista dygnet! Tur är väl det när jag vaknar 5 på morgnarna. Skittrött,mycket som snurrar nu..

RSS 2.0