Helgen dårå

Klev av på fredag morgon,hem å greja och vid lunch drog vi till Stockholm. Vi var väl framme på hotell Birger Jarl runt 15 tiden. Mycket fint hotell,nära hötorget. Rekommenderas! Trevlig personal och bra käk.
Raskade på och drog iväg till Tele2 arena där vi såg Adele,vilket gubben fått i födelsedagspresent. Hon var magisk. Vilken tjej alltså. En pipa som heter duga på den. Självironisk kvinna också med min sorts humor liksom 😉
Dötrötta sen efter trängsel i t-banan och knatandet. Det är inte lite folk som bor där.... Å alla skulle på Adele typ,plus inresta förvirrade resenärer som vi då. 
Slocknade på en nanosekund och sov som en stock till halv 7. 8 satt vi i bilen på väg hem,var hemma vid 12. Var nog tur det,för väl hemma hade vi felläge av delux modell. Det var ett virrvarr av ben och nosar så vi ringde vår "mentor" då vi kände att det där inte var nåt vi fixade själva. Han kom och plockade ut 5 lamm... Tackan mår inte så bra. Har svårt att komma på benen,allmänt slö,druckit å ätit lite nu så man kan ju hoppas. Ett lamm tog vi bort nu i morse också,den hade problem med senorna i benen,gick på knäna fram och kotorna bak. 
Vi får hoppas att de andra klarar sig. Eller ja,kanske inte? Blir ju flasklamm...
De andra flasklammen,speciellt Emma Häst,har kommit på att hon vill vara mer med oss så hon krånglar sig ut. Nu har vi trätt kartong i grindarna och än så länge så funkar det. 
Idag blir det att märka nu laddning lamm och släppa ut. Det är 9 tackor kvar och vi har hittills 41 levande lamm. 4 fyrlingfödslar.. Nä nu blir det byte av ras. Det har krånglat vansinnigt i år... 
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Men hjälp! 5 lamm....hoppas tackar repar sej efter den bedriften.

2016-05-01 @ 10:06:57
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Titti

Det gjorde hon inte. Valde att ta bort henne idag.

2016-05-01 @ 19:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0