Fullt ös

I går var det då fullt upp. skjutsat lamm på slakt,finkan full i små bräk. Hem å spola finka med högtryck å sen sätta fart med allt annat. Dagen bara rann förbi. Vår nya avelsbagge anlände igår,tyvärr i mörker så jag ska se om jag kan få en bild på den silverglänsande varelsen under dagen. Lessnade till på regnet nu på morgonkulan å lät hästarna inmundiga frukost inne. Lika så bra :/ Är sjukt less på regn.....
Inget blir kul i regn liksom....
Sonen propagerande hade ingen verkan tyvärr. Baggen gick till slakt. Är inget att spara då han har bra slaktvikt och efter en mindre avelsvärd tacka. Sånt går i arv,lamningsproblem osv.
I dag blir lika fullt upp. Först skjutsa barnet till skolan å sen sätta fart. Jo men det går väl trots regn å tråkväder. Skulle varit himla bra om man haft ett par gummistövlar som var hela åxå kanske.... 
Man skulle haft tid å göra som Ture....

Kommentarer
Postat av: Nina

Vi får hoppas att sonen kommer över det. Kanske blir det ett nytt flasklamm nästa år? En liten tacka den gången i så fall får vi hoppas.

2014-10-22 @ 12:49:07
URL: http://stallskogalund.se
Postat av: Jenny

Synd att ni inte kunde spara honom, men det är ju en sak med husdjur och en annan med levebröd. Lär väl komma fler lamm att fästa sig vid kan jag tro.

2014-10-23 @ 12:08:39
URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0