Ledig :)

Kokat senap! Stark så ögonen tårades ;)
Så skönt att vara ledig!! Jobbar lördag å måndag,sen är der jul hörrni!! Ser ut att bli en snöfri sådan tyvärr...
Igår var vi å handlade julklappar. Dottern får bara en för den var attans så dyr! Men men,vad gör väl det... Pållarna mår bra,man blir full i skratt åt lillan som fräser upp med Freyja på kvällen i världens fart innan hon inser att mamma tar det piano. Knöligt som faan vissa bitar.
Hon har blivit så stor så stor... Mot för när hon föddes alltså. Ska bli roligt att betäcka bägge till sommarn å få två små förhoppningsvis. Å när de är dräktiga kan lilla gubben gå med dem hela tiden,himla mysigt. Liten polygamifamilj ;)
Fårskallarna mår åxå bra. Kenny har dock stångat 2 grindar krokiga av nån anledning... Tur han är snäll annars säger jag bara.
Ska väl bli lite lamm till våren!
Vår lokala Ica har slutat sälja danskt fläskkött!! Jag är så himla glad! Anser att det borde vara förbjudet att importera å sälja kött som inte är producerat enl samma regler svenska bönder har. Vill vi ha några bönder kvar är det dags att köpa svenskt! Å protestera mot det låga priset mjölkbönderna får för sin mjölk.... Våra djurhållningsregler är bland de strängaste,så stöd våra svenska bönder!!

Kommentarer
Postat av: marianne

Jag håller med om köttet, en sak jag inte fattar är att folk som nu väljer bort den danska skinka, inte har något emot att köpa dansk fläskfärs...
Nä importförbud var en bra idé....

2014-12-17 @ 09:39:50
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Nina

Det blir ju perfekt för er att kunna ha en liten familjeflock så småningom. Kommer du att betäcka dina ston varje år eller mer sällan i fortsättningen?

2014-12-20 @ 00:56:53
URL: http://stallskogalund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0