Hmmm

På vägen till jobbet såg jag en lastbil med punka. Fick då en fundering,när de får punktering och har bytt däck så lämnar de alltid det trasiga däcket i diket. Varför tar de inte reda på det? Kommer det nån bil och tar upp det sen eller är det kommunen som ska göra det? Jag tycker mest det är lite märkligt,med tanke på allt miljötänk många företag har nu,att de lämnar bildäck här och var. Får väl se hur länge det ligger kvar :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Gör folk så? Vad dumt, man tycker ju att det inte är så jäkla svårt att ta med sig däcket, men folk är väl lata...



SV: Vi har också problem med markerande katter, Lou och Mymlan är det som markerar på vissa ställen, så vi hoppas att det ger med sig när vi säljer Mymlan sedan.



Underligt att han kliade av sig svansen så där bara, kanske någon obalans i kroppen? Bra att det börjar växa ut nu i alla fall! Rósa har så tjock och fin man och svans att det vore extra trist om hon kliade av sig något, men hittills har hon inte visat några klådtendenser i alla fall :)

2012-04-14 @ 11:38:07
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Postat av: Therese

Jag behöver bilder så att du får en blogg snart =)

2012-04-14 @ 14:07:02
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Linda

Man ser ju såna däck lite här och där. Det där har nog med lathet att göra tror jag. Inte tror jag min sambo och hans familjs åkeri lämnar däcken ute i dikena.



Sv: Ja det var häftigt och rida den hästen, nu vet jag hur det skall kännas när det skall vara WOW :D

2012-04-15 @ 16:25:47
URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0