Snälla mamma :D

Min mamma är allt bra snäll.Gnällde över mitt strykjärn,som jag hävdade var användbart som vad som helst annat än strykjärn. Nu när jag kom hem har min söta mamma köpt ett nytt åt mig. I love you!! Min mamma är allt bra snäll hon. Hugo hängde med mormor igår. Mormor var hundvakt åt lilla Stina. Hugo gillar Stina,för hon utsåg hans knä som lämplig sovplats. Först ville inte Hugo träffa Stina alls,för han skulle tänka på den dagen hon måste dö sa han. Hua,hemska tanke...Som tur är,är Stina bara 12 veckor gammal så det är långt bort!!
Jag blir också hundsugen.Men jag tänker att det är väl som att träffa bebisar..Det går över när de kräks eller på annat sätt påminner en om de mindre roliga stunderna... Men jag vill iallafall låna Stina när de behöver hundvakt.. Man får hoppas man blir betrodd med uppdraget :D (För på barnfronten är det snålt med utlånandet tycker jag)
Nu har jag avverkat pass 3 av 4. Känns najs att bara ha morgondagen kvar. Sedan är det 8 dagars leeedigt igen! Eller ja..Det ska in ett apt,ett föräldramöte och lite annat åxå..Men ändå! På fredag kommer min vän T och ska dricka vin i sadelkammaren,för vad är väl en bal på slottet..När man kan sitta i sadelkammaren i glesbygdskavajen? Man blir ju inte direkt utbjuden av sin romantiske karl så det stör heller. Vad är det med karlar?? De fattar inte det här med att vårda förhållandet de inte..Jaja,alla är vi olika. Nää,nu ska jag gama ner sista kaffet och gå ut till mina fina hästar,som jag tycker så mycket om!!

Kommentarer
Postat av: Camillasrum

Va härligt med en snäll mamma :-) Det finns tydligen karlar som är romantiska, men dom verkar vara rätt få...min blir det bara när han får sitta i en öppen bil på sommaren, det är romantik för honom det!! Kanske inte för mig ;-) Som sagt, vi är olika! Ha en fin onsdag, kram!

2011-02-09 @ 10:36:52
URL: http://camillasrum.blogspot.com
Postat av: Therese

Hehe, där fick man sig en känga minsann ;)

Imorse var han gratis, trotsåldern och min frånvaro av energi gjorde att vi kom ihop oss lite smått....

2011-02-10 @ 10:24:36
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Titti

:) Ja det är snålt med utlånandet tycker jag ;) Snart kommer jag å tar honom ba...

2011-02-10 @ 11:01:41
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: Therese

Vill ni komma på kalas på fredagkväll med taco/fajitamiddag (mamma+maria med familjer kommer) eller på lördag på dagen med abbes släkt, ni väljer fritt =)

2011-02-10 @ 11:08:51
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Therese

alltså helgen då ungen fyller år ;)

2011-02-10 @ 12:04:27
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Titti

Jag ska höra med chefen...

2011-02-10 @ 17:07:06
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: Titti

Vi kör fredag :) Tid?

2011-02-10 @ 17:10:49
URL: http://livetpavischan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0