Äntligen!

Äntligen dök han upp,grävmannen. Nu sitter han är ute i kylan i sin maskin. Jaa,skyll sig själv som inte dök upp när det var blidväder säger jag bara!!
I nya stallet har vi en temporär gäst. En älg i 6 delar. Prydligt upphängd i väntan på ägaren som befinner sig söderöver just nu.  Blev ett himlans pyssel med värmefläktar etc så älgstackarn inte fryser!
I går kväll hade jag å Hugo eget lördagsmys,gubben jobbade natt och Julia satt å tröck på rummet som alltid. Alltså,var man sådär osocial som tonåring? Visserligen hade hon en kompis här,men ändå! Sitter ju alltid på rummet och trycker tycker jag. Mobil,dator å teve i högsta hugg men iallafall...
Ja man hoppas det går om sig ;) Ikväll blir det en tidig kväll tror jag. Var uppe till ett i natt och klev upp halv 7. Lite seg nudå. Pysslat på diverse,hästar å får och ungar. Bakade muffins och vek tvätt. Nu har man slagit på kaffepannan så grävarnissen ska få nå varmt i sig ;)
Hoppas ni har en trevlig söndag!

Kommentarer
Postat av: Therese

Jäntan har väl fullt upp med killar på facebook och msn! Du satt väl och läste Min häst eller nåt du ;) Tiderna förändras (tyvärr)!

2010-12-05 @ 21:33:48
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Titti

Min häst ja,å starlet..

2010-12-06 @ 06:36:47
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: J I L L I Z

Hejsan, så söt blogg :) hoppas du får en bra måndag!

2010-12-06 @ 07:05:55
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: Therese

Starlet ja, den hade jag glömt :)

Jag körde hårt på Mitt livs novell också :)

2010-12-06 @ 13:25:51
URL: http://tostberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0