Regn å gråväder

 
 
Ja nu är det regnigt och hemskt. Geggan multiplicerar sig själv. Hästarna ser ut som lermonster när de rullat,för det tycker de är jättekul nu. Matte håller inte med. I går var vi å hälsade på Laki på inridningen. Det går visst bra och han har mycket tölt sa hon så en töltmoppe blir det nog. Hon verkar jätteduktig med honom! Så roligt att se! 
Hon rider mest ut på honom och det är ju jättebra med tanke på vad han ska användas till :)
Lilla Tova njuter vidare av utekattslivet. Det verkar hon gilla skarpt :) Skönt att hon är kastrerad nu dock. Och vaccinerad 😉
Fick ju chans att köpa sto på island. Nu fick jag höra igår att jag isf har chansen att betäcka med samma perlinohingst,Pytur heter han. Ee:Alfur fra Selfossi. 
Jag är sjuk sugen,ska jag inte sticka under stol med. Nåt med stoet tilltalar mig enormt. Men det kan lika gärna vara "stackars dig" som slår till 😉 Jag är ju en himla blödig människa sådär. Men jaa,varför inte tänker jag också. Det värsta som kan hända är att jag slängt lite pengar i sjön,och efter alla turer med hästar och grejer är känns det som det kanske är överkomligt. Hon kan ju knappast vara värre än vissa andra dumskallar på denna gård? (Läs:Velina vilken jag hade en brottningsmatch med i morse) Tål att funderas på!

Kommentarer
Postat av: marianne cargus

Rolig bild på kissen :)

Regn här sen i gårkväll så leran förökar sej här också...inte roligt alls :(

2016-04-06 @ 09:22:11
URL: http://marresmams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0