Sjuk som en hund...

Fy fasen vad jag är förkyld... Frossa någe så vansinnigt... Spenderat dagen på soffan under filten,iförd både mysbyxor å långkalsonger...
Har sålt Aldinros idag åxå så nu är det bara för fröken att växa på sig tills hon flyttar.... Förövrigt försökte jag rädda en stackars svala idag efter en kattattack. Lade den stackars chockade varelsen ur räckhåll för katten. Tyvärr kom en skatjävel och tog den. Taskigt......
Nu ska jag frysa vidare. Adjöken
 

Jag hoppas jag gör rätt....

 
Blev uppringd härom dagen.... Av en tjej som vill köpa lakritskulan. Så idag ska han åka mot nya äventyr. Jag har ju varit inne på att jag vill ha ett till sto,av skogsmulletyp. Att ta föl på. Jag hoppas jag gör rätt..... Fast visst svider det o hjärtat.... Mammas lakritskula.... Men han får det bra hos johanna..... Usch nu vill jag grina lite... Men det är för hans skull detta även om det känns tungt.....

Tjohej

Sadeln är hääääär! Provade den på Hraffe igår,men hade ingen bra sadelgjord så nån uppsittning blev det inte. Ska åka å inhandla en idag :) 
Synd han står som en kråka va...
nu har vi bokat hotell på island.22/6 åker vi :) Den som väntar på nåt gott....

Ihhhhhh!

 
 
Gissa vad gissa vad!!! Jag har fått en resa till island av min sambo! Vi ska åka dit några dagar till våren!! Hallelulja,prisa gudarna för den karln!
Och snart är min sadel här! Den var i sundsvall sorterad,så kanske kanske kanske kommer den idag eller senast i morrn!!!! 
Nu du lakritskulan!
 

40 års skiva

 
Lite prematurt firade vi min 40 årsdag. 40+ tappra själar. var osäkert med vädret ett tag,men det blev kalasfint mest hela kvällen. Vid 12 draget kom en skur regn,men eftersom man hade cirkustält,så överlevde vi det åxå! Fick mkt fina presenter,men bäst av allt att de skramlat så jag kan köpa en sadel! Happy happy! Liiiite får jag lägga till,men det är det lilla det... Beställt nu på morgonkulan minsann! En tönn gel blir det. Litar på jamila där som säger att det är en kalasbra sadel. Jag fick åxå en grimma till babyn,en fin å skön halsduk,en hemgjord kudde,presentkort på hööks å en fin ljuslykta! Jag är himla gla! Tack min snälla familj å mina finaste vänner! Vid två gick de sista å jag gick å la mig nöjd å glad! Pisseboa va såklart en succe.... Bäste Bosses uppfinning! En sån klurig en! Många var glada i gasen får man säga! Kul kul,tack för att ni kom :)
 

Några ynkliga sekunder fick jag till...

http://youtu.be/qrQc5KfMZe8
Flaskborsten ;)

Tomt på ston

I går for Fifa hem. Roligt för Linda att få hem sin pålle,men tråkigt för mig ;) Jag gillar Fifa! Hon har iallafall skött sig himla bra och är en utsöt liten häst! Håller tummarna att fröken får föl nudå :) Tack Linda för förtroendet att ta hand om henne!Baldur blev inte alls så ledsen som jag trodde. Sa inte ett pip när hon försvann utan ägnade tiden till att uppvakta Gaefa över trådarna. Hon brunstar säkert...Men se det blir inget av med det. Gaefa ska få ha sin baby i lugn å ro! Sen blir det som fullt åxå ju.... 
Lillan blir alldeles nästan säkert konstantskimmel. Kommer en massa ljust i botten! Jag ska ringa å boka in beskrivning å chipmärkning snart. Man har till 15/10 på sig att få in pappren till SIF. Filmade en lattjo film på skruttet igår,men det är problem att få upp den på youtube via telefon. Ska testa få över den på datorn å se om det funkar. Himla fin trav bjöd hon på :) Mammas skrot!
Nää nure tyvärr dags att packa ihop å åka på jobbet. Tommy har inte ringt än vet ni. Nää inga miljoner den här veckan heller.....
 

Undra...

Hur det är nu? 16 år senare sen den förra mätningen? 0,4% konstantskimlar är då inte mycket..... 
Har förövrigt jobbat första passet av fyra. Gid så trött jag var i går morse... Men det gick!! Ska rodda in lite hästar strax,fika lite först tänkte jag. Bjuder på en bild till som är typ 16 år gammal. Min lilla unge å min lilla hund 
 

pics på lillskräpet...

Husse gillar man....
 

Jag kan meddela att hon är en buse... Å i morrn börjar jag jobba.....Fy så gruvsamt....

God morgon

 
I morse fick man brådis ut,se här ovan... Tre flaskbarn hade krupit ut minsann. Tacknämligt nog är de så tama så det är bara att fösa in dem igen. Tur vi ska stänga in mer idag... Å snart kommer deras 58 syskon hem åxå... Jajamen. Jippi vad livat i holken det ska bli.
 
Gjorde ett tappert att försöka fota ögonfransarna på lillan. Gick ju inte nå vidare. Det där huvudet snurrar på i god fart,så allt blir suddigt. Rackarns räka. Idag kommer hovis så hon lär få räkna med att få lyfta en å annan fossing hon åxå. Men vi övar ju på det och riktig duktig är hon! I övrigt sitter jag å funderar på min meny till 40 års kalaset... Lutar åt pastasallad å kallskuret... Japp så blir det nog. Åt junior får jag väl köpa pan pizza då han avskyr kall mat.... Det är inte så långt kvar nu...

Tiden går långsamt

När man väntar. Jag ska hämta ungen min hos hennes pappa å i samma veva plocka upp fröken A-C som är nyopererad på sjukan. Hon hade 6 frakturer i sitt finger. Mellan knigen å första leden. Bara för att hon släppte ut hästar. Så det kan gå. 
Så nu väntar jag på å få åka hemifrån. Snart hoppas jag för jag är himla trött... Eftersom kalven (dottern) kommer hem måste jag såklart snika in på ica å handla
mjölk!

Gårdagens Aldinrós.....

 
 
Svårfotad igår tycker jag. Antingen såg hon ut lite som en älgkalv,eller som en dö spindel med benen krummade liksom...Pust.
 

Tror jag slipper

 
Helveteshålan i morrn.... Med lite tur.... I går kom Aldinros på att hon når krubban. Det var en fantastiskt upplevelse att slafsa i sig de stackars få betforrester morsan behagade lämna efter sig.
Kratsade hovarna på damen och lite lustigt att hon gjorde som de stora å lyfte nästa ben så att säga. Roligt att tränandet ger resultat! Igår kväll dock hamnade hon på nåt underligt vis på andra sidan staketet. Roddade tillbaka damen kvickt.
På Baldur's FB så har det inkommit två bilder på ett par tyska avkommor. Det var himla roligt! Hoppas fler stoppar in. Vore skitkul!
Mindre kul att det snart är dags för Fifa att åka hem åxå. då blir nog Baldur lite ledsen tror jag. Det blir iallafall uppstallat nattetid då.... För Gaefa luktar nog gott är min gissning. Han drog som en avlöning ner igår å gapade. Fifa sket han fullständigt i,vilket gjorde att hon stod kvar häruppe och såg ut som ett frågetecken.....För övrigt är fölungen min ledbar nu! Ibland slår hon i handbromsen men det går fort över. Inga problem att få på grimman ute heller. Duktig tjej!

Hua.....

Det är inte ens två veckor kvar på semestern. Å vad har jag gjort,ja inte har jag haft sovmornar så det stör. Snarare är man mindre utsövd än övriga året,för man går ju baske mig aldrig å lägger sig. Uppe till sen timme å uppe tidigt ändå. Måste vara att det är så ljust på kvällarna. Men nu blir det mörkare å mörkare märker man. 
Ja fy 17... Hur vore det om man vann på lotto? En par tio miljoner? Ja det skulle ju sitta som en fläskläpp. Gissa om man skulle jobba 50% sen. Eller inte alls kanske. Vem vet. Men det får man väl aldrig veta heller,för oddsen att man vinner de där slantarna är så minimala att det inte är lönt att fundera. Arbete ger hälsa å välstånd sägs det. (Tror den som sa den var en skum typ)
I dag är det dum-Vigge igen. Blääääääää jag kräks på det där stället. Avskyr att åka dit. I morrn kommer åxå veterinären å kollar fjordarna i  truten ifall det kan vara nåt där som spökar. De är inte alldeles kontata med saker å ting just nu. Zigge har kliat sig på baken så han är alldeles sårig stackarn. Vi smörjer å tvättar å smörjer. Duscha behöver de åxå! Iallafall tycker jag det,sambon verkar vara benägen att blunda mer på den fronten. I går fick man ägna sig åt sömnad,igen. Man har fått fod övning nu om man säger. Tyvärr. Jag som avskyr att sy,kan inte heller. Det blir vad det blir,bara det blir helt. Hraffe är himla duktig å se till att man är sysselsatt ja. Ska införskaffa mig 4 trästolp å långa isolatorer åxå å fixa hage inför vintern. Har insett att det kan bli svårt att ha Hraffe med Baldur i höst iallafall. I vinter-kanske. Men men,det blir väl ordning på det med. En värmebalja till behövs ju åxå då. Vad glad gubben ska bli! (Sarkasm) 
Hur som haver är det nu dags att mocka å förbereda för att ta in Gaefa å Aldinros,om man får på lillan grimma i hagen då. Inte ristat i sten det precis. Wish me luck!
 

damen växer....

 

I går fick vi,förhållandevis smidigt,leda det lilla skräpet i grimma. Duktig tjej!!! Baldur å Fifa sköter sig fint. Inga äckliga bakben ännu,så vi hoppas det tagit nu. Söt dam :)
 

Sommarn goes on

Det är så varmt. Man är chockad nästan. Å less. Jag är en -10 människa. +30 är inte min grej. Hunden jag vaktar tycker åxå det är jobbigt,hästarna står mest å trycker i skuggan. Såvida man inte tar in dem som jag gör när det är som värst. Lilla jycken var det lite synd om igår så vi gick till sjön så han fick bada. Big mistake. Fy så det blev inne.... Dammsög som attan men det hjälpte föga. 
det har som blivit dåligt runtfräst med lakritskulan åxå när det är så varmt. Dessutom är vi ju ff på vigge å jobbar å efter en dag där är jag så trött å har så himla ont i axeln så jag tror armen ska ramla av... 
Vi får fräsa när vi är klara,vilket jag hoppas blir snart. Men det tar aldrig slut däroppe..... Hoppas hoppas hoppas han säger av sig den där skiten. Antingen det eller så får de då rekordhöja vårt arvode. Annars vägrar jag i sten! 
Förhoppningsvis får en del av slanten bli ett nytt badrum... Jag håller tummarna! Å en uppgradering av det befintliga...... Nä nu har jag inte tid. Ska ladda för å hämta får idag. Jippi.
 

RSS 2.0