Kikar...

På bomlös sadel. Sensation free ride. Ni som har sån,fördelar-nackdelar? Jag är ute efter close contact... Är det så med denna? Priset är ju bra jämförelsevis med andra sadlar. Vad har ni för erfarenheter??


Kommentarer
Postat av: Agnetha

VÄL värd pengarna - och gillar man den inte själv så finns det en BRA andrahandsmarkand. Jag tror jag förorade en tusenlapp. (hon som köpte Strumpan av mig vägrade köpa hästen om hon inte fick köpa sadeln också - och då hade hon en bra bomlös till sin andra häst, sen innan. skönaste sadeln hon suttit i! ;))



Man kommer otroligt nära hästen. jag tycker att det är härligt att känna exakt var jag har hästen och direkt - på sekunden - när den börjar aktivera ryggen. Häftigt.



Sen är den jätte-jätteskön att sitta i tycker jag som har en känslig rumpa! :-o



också är den lätt. väger ingenting.

Sitter som en smäck. ..

nackdelar? Ja, den ser ju lite "egen" ut (fast jag tycker den är fin) och den kostar en slant.



Jag har inte hört någon som tycker nåt illa om sensationsadlarna. jag vet En som hade problem innan sadeln "satt" sig (den formar till sig efter ett par timmars ridning). Problemet då var att sadeln kanade lite men det upphörde sen.



Jo, den var liiiiite ltie baksutten på Strumpan som var rätt svankig (alá damcykel) men på de andra hästarna (bla. irländsk cob på 160, arabkorsning c-ponny mfl) låg den bra. :)

2012-05-20 @ 19:52:53
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag har ju redan skrivit mina åsikter, men jag måste hålla med Agnetha, det är en sadel väl värd pengarna och skönare finns inte :)

2012-05-21 @ 13:07:56
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0