Man är nog poppis idag

 
Vi ställer för fullt för fjällen! Mot Hede styr vi kosan framåt torsdag.  För att göra det enkelt för stallhjälpen,har vi ställt ut bal till hästarna. Lillan blev då alldeles vild när traktorn kom med den stora vita balen,men när balen väl stod i hagen frös den lilla fast 2 meter ifrån å stirrade en god stund. Som för att avgöra om den var ofarlig kanhända. Men sen åt hon å smaskade. Freyja å Gaefa var då särdeles nöjda och kom för ovanlighetens skull mäkta bra överens för en gångs skull. Goliat drog som en avlöning när den blå faran gjorde entre i hagen. Zigge skyddade sin kompis med att parkera mitt ivägen. Han vaggade ytterst motvilligt ur vägen. Trots en hel bal med mat,måste ju Goliat köra med Zigge. Lägga suröron å flytta på honom,för visst måste maten vara särdeles god just på den fläcken Zigge åt. Baldur,han brydde sig inte nämvärt om traktorn,som vanligt. Han har iallafall en sjusärdeles bordsskick.  Knappt ett höstrå på backen. Men så är han en duktig gosse åxå.
Nu när alla skulle in tror jag samtliga var drabbade av paltkoma. Goliat som brukar stå å skrapa med framfötterna fick jag ropa flera gånger på. Den enda som inte verkade drabbad var väl Gaefa,hon var lite sur som vanligt hon när hon kom in. Smäller bra i gallret ibland när hon ska sätta skraten i Freyja. Nu ska jag jobba i morrn,å på torsdag är det bäst jag handlar barnets önskelista på ica... Julia ska ju vara hemma medan vi är borta. Bra med stora barn!!
Misstänker att hemlige herrn kommer åxå ;)
Nä nu ska jag dumglo på tv innan det är dags för horisontellt läge...

Kommentarer
Postat av: marianne

Här har hästarna lärt sej att traktorn kommer med gott så vi får stänga av hagen medan traktorn kör in balen...:)
Klart det godaste är där kompisen äter, de är som barn...måste ta det som den andra har...haha

2015-02-18 @ 08:46:30
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Nina

Det är bra att köra mat med traktorn i hagen tycker jag, då blir ju åtminstone traktorer inte farliga utan förknippade med något positivt. Bra för unghästar att få lite "gratis" träning!

Hoppas ni får en bra helg i fjällen!

2015-02-20 @ 13:12:31
URL: http://stallskogalund.se
Postat av: Jenny

Hoppas du inte får allt för stor hästabstinens nu, ha så trevligt där ännu längre norröver!

2015-02-20 @ 20:50:31
URL: http://videungens.worpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0