Jomen visst serru

 
Här haver vi snuva! Snorig näsa som
utbrister i nysningar. Ofta. Feber och ont i kroppen byttes mot detta. Man tackar. Förövrigt bjuder vädret på skånsk snöstorm. Snöar lite på tvären om man säger. Fast det snöade då inte kl 6 när jag släppte ut,så hästarna är nakna. Ja päls har de såklart,men ingen regnrock. Gaefa står ff inne. Mkt bättre,men blir hon bra av det kan hon få vara lite till liksom. Synd att ha för bråttom.  Igår var vi på kalas. Snornäsa å allt. Fast i mitt försvar skall sägas att detta utbröt ordentligt igårkväll. 
Idag är det MMD! MageMätarDag! Får vi se då. Sist hade den växt ca 1 dm igen. Jag har inget måttband,jag kör med skosnöre från en skridsko. Förvånansvärt vad långa de är! Sen gör jag streck på det så jag vet från gång till annan. Antar att jag får knyta ihop två snören snart om magen fortsätter. Bara att hoppas det är en baby där..... Halva tiden har gått snart. 
Lammarna får bra för övrigt. Äter mindre ur flaska men erbjuds fortfarande morgon å kväll. Blödigt kanske,men man vill ju så gärna att de ska växa å må bra!! 
Insåg i går att i år är det år jag officiellt kliver in i medelåldern,40. Mamsen ville ha en önskelista... Ja jävlar. Det jag kommit på är: ny stationär burk,nytt zoomobjektiv till kameran samt ett extern hårddisk. Å en resa till Island. Dösugen att åka dit,frågan är vem man fick med sig isåfall. Jag vill ju inte åka ensam heller. 
Nää nu är det bäst jag vispar ihop vällingen och går ut till de små luddtussarna.... På återseende!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Om hennes mage växer med sådan fart borde det ju faktiskt vara en bebbe där inne!

2014-02-09 @ 20:44:20
URL: http://videungens.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0