Lugna gatan

 
Ja idag har det inte varit mycket. Hovis var här till fjordarna (som jag saxat manen på förresten) å sen har jag gjort att man alltid ska samt suttit hos fåren lite. Strategiskt breve vattenkoppen så de kanske fattar att den inte äter fårskallar...
Minns ni duckface från i våras? Nu är hon ganska stor,fast ändå pytteliten mot för
många andra.
Hon kallas lill-siw,för att hon är vansinnigt lik sin mamma! Kommer å ska gosa varje gång,men nåde en om man slutar klia ;) Då får man en känga.
Min pappa kom idag åxå,med dataproblem ;) Men det är ju bra om man vet om man har versaler eller gemener i lösenordet kan man säga så det var då lätt ordnat. 
 Igår kväll förresten raspade jag hovar på lillan. Bara lite för att vänja henne. Hon var
mycket duktig! Fast jag är halvskraj att ta för
mycket :/ 
Nä nu ska jag gå å kolla in min mycket misslyckade fudge å läsa Mullefrossa :) Jag köpte min häst i dag... Jag veeeet att jag är tant,men Mulle är så jäkla rolig. Påminner mig om min shettis Vimse för han hade samma mentalitet tror jag. Sonen skrattade gott åt mig,men det bjuder jag på! Vem älskar inte Mulle :)  Hugo sa att "min häst" är sååååååå 2013 hahaha.
Nä ha en trevlig kväll hörrni!

Kommentarer
Postat av: marianne

Gulligt med en kelig "lammunge", men enerverande när man själv tycker att det är färdigkelat och hon inte tycker lika..haha

2014-12-04 @ 09:24:06
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Nina

Under de år som vi prenumererade på Min Häst "åt Minou" så var jag nog den som var mest intresserad av tidningarna och jag läste dem definitivt först av oss, så frågan är egentligen vem som var mest angelägen av oss två? ;-)

2014-12-06 @ 17:41:50
URL: http://stallskogalund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0