Farbröder och tekniska saker..

Min pappa är en mycket travintresserad människa. Nu när han är pensionär så har han ju dessutom tid. Nu har han införskaffat sig en bärbar dator,detta för att kunna sitta med atg framför tv:n.
I går gjordes första utryckningen då det inte blev nåt internet på datorn. Jag åkte dit då och grejade men icke fanns nåt trådlöst nätverk att uppbringa. Efter en ganska lång stund,så ser jag mig lite runt och inser att pappa inte slagit på routern.... Problemet avhjälpt. I morse fick jag åter göra en utryckning för det var problem med nåt lösenord. Åkte å hjälpte till med det och fick till prylarna. Sen hade jag lite att göra hemma ett tag,innan han ringde igen och inte fick upp nån login ruta,samt hade problem med vart man skrev siffror. Men nu har vi fixat atg konto,satt in peng på atg kontot samt sett till att han vet vart siffrirna är och att han kan göra ett @. Får hoppas det funkar fortsättningsvis....
Sen hann jag åka å hjälpa till på annat ställe att lyfta ner en spegel.. blev en sån dag i dag om man säger.... 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag hoppas att ni bor relativt nära varandra och att du är utrustad med ett stort tålamod 😜

2014-12-02 @ 16:11:43
URL: http://stallskogalund.se
Postat av: marianne

Det där känner hjag ingen, vi har en gammal man till granne och för några år sen ville han ha hjälp titt som tätt med det tekniska....men nu får han be någon annan, han var riktigt elak mot mej när min gamla häst var sjuk och jag vägrar gå dit igen.

2014-12-03 @ 09:33:32
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: marianne

Men vad sjutton hände med bokstäverna i kommentaren? Dom la sej i oordningen helt och hållet av sej själv ;)

2014-12-03 @ 09:35:06
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0