Jahapp

Så var det lördag då. Igår fick vi veta att det är unghästvisning på Timrå 5/10.  Åhhh vad vi måste fixa det!! Men jag har ett stort problem... Jag ska på 40 årsfest på fredagen,hur pigg kommer man då vara på lördan? Har som sett fram emot partyt och födelsedagsbarnet har ju spikat datum efter hur jag jobbar. Känns ju inte ok att hoppas över direkt. Men vi får ordna det så åtminstone kusen kommer dit med nån i snöret... Man kanske kan be om en sen "starttid". Så man hinner upp å dit...
vädrer har förövrigt börjat visa sig från sin bättre sida. Sol och lite kallt. Hästarna kan vara ute igen nu då medan vädret tillåter....
I går fick vi veta att vi måste koka vårt vatten pga e-coli bakterier. Man har väl aldrig varit så sugen på ett glas kallvatten direkt från kranen :))
Man får hoppas de snart får det drickbart igen. I helgen ska vi ju rodda hem alla får som ska klippas,det är ju alla tackor,de tacklamm som ska sparas samt baggarna. Ser inte fram emot att handskas med Bruno. Minns nog hur han betedde sig ifjol! 
Nåväl,jag ska sätta fart.. På återhörande!

Kommentarer
Postat av: Agnetha

Åh är det Leiknir (visst heter han så? lilla röskäcken) som sla visad eller har du nån mer snygging i gömmorna? :)
Du får väl leja en chaffis och nån som håller i snöret?? ;))

Åh, mysigt med e-koli ... :-o

2013-09-21 @ 13:29:09
URL: http://agnethagothe.se
Postat av: Jenny

Partaja med måtta så fixar du nog en visning också! Fast det kanske är lättare sagt än gjort? ;)

SV: Ja, torkade... Men inte konstigt att det kliar i munnen på henne om hon håller på å sätter i sig nässlor till höger och vänster.

2013-09-22 @ 17:38:41
URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0