Kat(t)astrof!

I morse när jag kom hem fick jag höra att Ture var borta!! Kattastrooooof! Mattes gofis skall hålla sig hemma! Letade å ropade gjorde vi ich vips dår vi syn på en svart/vit nuna i fönstret på grannens garage! Tänk jag förstod väl att nån lagt beslag på'n... Ture är ju ett unikum bland katter. Han låter hälsa att hotellet där han stannat över natten inte var nåt vidare. Ingen balkong och ingen room service.... Matte är glad att han är hemma igen :)
I dag har vi uträttat ärende på banken och varit och införskaffat fårpellets. Nu är strax Gästakören tillbaka för nya konserter. Turne blir det inte tal om,samtliga föreställningar ges på gården om eftermiddagarna. För bästa resultat,medtag hink. Tom eller ej kvittar,tongångarna blir detsamma.
Förövrigt har man nu ställt för morgondagen. Klockan ringer 05.00 och då är det bara att masa sig ut och fixa stallet. Sista dygnet i morgon :)


Kommentarer
Postat av: marianne

Men kissen då.....att dom är så snabba in på ställen ibland?! Skönt han kom tillrätta så fort.

Jag brukar gå runt och öppna överallt om nån av mina kissar inte visar sej på mattiden....en gång hörde jag ett hjärtskärande rop på hjälp från garaget, men den katten passar sej noga från att bli instängd igen.
Apropå stavningen så tror jag tangenterna lever sitt eget liv ibland ;)

2013-02-20 @ 10:13:47
URL: http://marresmams.blogg.se
Postat av: Nina Liljedahl

Stackars lille Ture då...det var riktigt dåligt av grannarna att inte ta hand om honom bättre. De får skylla sig själva om han inte vill ta in hos dem nån mer gång!!

Låter härligt med kören...(eller inte)!

2013-02-20 @ 16:32:29
URL: http://stallskogalund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0