Samarbeta? Nää..

Det tycker Gaefa är onödigt. Jag får dra fast henne i gallret i mellanväggen när det ska tas medicin. Ofta får man åxå ett svagt buttalager i ansiktet. Har ännu inte testat om jag på nåt sätt blir bedövad av detta. Annars tycker jag hon verkar piggelin. Hon tar gärna chansen att gå ut på gången och snoka. Kanske kanske har matte glömt en morot eller nåt annat gott?
Hittills har damen inte haft nån jaktlycka. I dag hittade hon 4 höstrån,alltid något. Hade hon till äventyrs gått till nån annans box hade hon ju hittat ett helt hönät,men så smart var hon inte. Kanske buttan sätter sina spår i hennes förmåga att lista ut sådana saker? 
Vi,sambon och jag,har åxå varit på julklappshandling idag. Vi var bla på Lager 157. VAD är så bra med den affärn? Hittade precis noll och ingenting som fick mig att vilja dra opp plånboken. Ja snart nog är julen över oss åter igen. Men först ska jag och sonen se på andra delen av Hobbit på bio. Detta utlovat i ett svagt ögonblick. Idag satte jag mig vid datorn för att kontrollera sånt som åldersgränsen och upptäcker att filmen är 2 timmar å 41 minuter lång!!!!  Jösses. Jaja,har man lovat så har man. Som tur är,visar de filmen även kl 16.30 på eftermiddagen,och då borde jag vara hemma i hyfsad tid på kvällen. 
Så får det nog bli. Vidare kostar biljetten 155kr per skalle. Ointresserade medföljande föräldrar får icke rabatt. Nä. Men sonen borde bli glad. Hoppas jag på... Nä,nu är det soffläge ett tag. Har som varit på språng hela dagen ju. Gokväll!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha, jag och sambon ska också och titta på Hobbitar, fast här är det billigare, 100 kr för 3D tror jag. Och så är vi ju intresserade ;)
Vilken tvär häst du har förresten, medicin som är så gott. Ja se ston...

2013-12-03 @ 19:50:49
URL: http://videungens.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0