Man får tacka..

För era sympatier! Värmer verkligen.
Tänkte jag skulle vara mer utförlig nu...
Ankom i morse till kliniken i Bergsåker och fick träffa veterinären som kände och klämde.Vi sprang fram och tillbaka så det dånade i byggnaden. På rakt spår syns det knappt. Man fick speja som en indian för att se den ytterst lilla markeringen. Men i longeringen.Ja jisses.Hon var halt som en full sjöman (eller nåt liknande).
Tyvärr går det inte ens att spara henne som fölsto :( Vi dövade leden och sedan högre upp för att se hur det blev,men fortfarande halt om än inte lika kraftigt.
Känns som om det inte blir nån ny ardenner nu. Nu ska hon få skrota (som hon gjort sedan cirkusen började,i stort sett) i hagen med polaren Pontus,och sedan tar vi bort henne när alla tillstånd å papper är klara.
Så är det... Skittrist.... Sån otur som vi nu haft så känns det som om vi har slakteri eller nåt...
Nä usch å fy.
 
Nu ska jag gå ut å greja med Hraffeman!

Kommentarer
Postat av: Nina

Usch så himla sorgligt! Det är så hemskt att behöva fatta såna beslut. Sedan är det så himla jobbigt att få gå och vänta på det som man vet ska göras, man är så ledsen och nedstämd och det är svårt att vara glad över andra saker. Hoppas försäkringsbolaget jobbar snabbt, så inte pinan behöver bli så lång.

2012-07-05 @ 23:51:19
URL: http://stallskogalund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0