God Morgon!

Ska erkännas att jag var trött när klockan ringde. Ture min rackars misse hade i och för sig påbörjat väckning av matte. Då sitter man nära nyllet och tokspinner. Möjligen stångas man också. I dag skall här svischas iväg till IKEA. Barnet skall ha ett skrivbord till sin dator. Denna dator har han vägrat packa upp innan. Ganska klokt barn det där.
Innan avfärd måste jag gå med mat till ullbollarna. Blir morgonpromenaden det...
Dum-telefonens kamera vill fortfarande inte vara med :( Några "kodakmoments" har man allt missat.
Men den ringer,smsar och wordfeudar så man får väl vara glad ändå?
 
Halvdålig bild på kärleksparet..Fast så mycket kärlek är det då inte från Gaefa´s sida... Hon vaktar sin mat... Lite dräktig börjar hon se ut. Matfrisk är hon i alla händelser. HOPPAS det funkar att släppa ihop alla sen när Fala flyttar till Jamila.... Vore toppen det. Större hage och garanterat mer bus för pojkarna. Man ser vad Baldur är bussugen.... Sen kan Hraffe behöva sättas på plats i lilla flocken. Han basar i hagen nu,det ska han ju inte tycker jag! Näst yngst som han är.
Nä nu måste jag gå ut. Djuren väntar...

Kommentarer
Postat av: Nina Liljedahl

Baldur har en sån himla fin brun färg! Jag har ju också en brunskimmel, men hon är ljusare och ser mer leverfärgad ut i nyansen. Baldur är ju så mörk och fin, jag har faktiskt aldrig sett den nyansen på brunskimmel tidigare.

2012-12-28 @ 10:09:19
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina Liljedahl

Sv: Jo men min dam är också "färgväxlare", det är bara ett annat namn på konstantskimmel. Men som sagt min Yrsa har en mycket fulare brun färg i botten. Hennes dotter däremot, Sunny, är gulbrunskimmel och hon är riktigt läcker i färgen.

2012-12-28 @ 23:47:43
URL: http://stallskogalund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0