En dag på Birsta

I dag var stora klapphandlardagen... Det gick förvånansvärt bra,fast jag ledsnade tidigt på allt folk. Märktes mest när man skulle hem i och för sig... Bilar bilar bilar..Men det var väl bara väntat...
Tyvärr glömde jag bort systersonens klapp samt att jag förlagt systerdotterns... Vart i heeeela friden då? Jag VET att jag lagt den på ett sånt ställe att jag vet var jag har den..Häum...Eller hur var det nudå? Uppenbarligen lider jag av nåt... Teflonminne kanske?
Vi kom hur som helst hem utan klappar till de där syskonbarnen så länge (såvida jag inte hittar den jag lade bort). Tur säger jag att 99% av dagens ungdomar uppskattar att få reda pengar!
Nu är man ju som nöjd på att handla...Vill helst inte dit igen...
Var in på Granngården för att köpa järntråd,vilket de inte hade,men nåt måste man ju köpa när man är där,så det blev en fågelfröautomat med såna där solcellslampor i. Fint ska det vara för sparv och andra småfåglar!
Nu ska jag invänta mitt stora barn sen är det bara att börja leta... 
Lite bilder på min söta Ture när han var liten..Har ni nånsin sett en sån sötnos?
 
Ja,han har växt i sina öron och Nej,det är inte mina fötter,det är Julia´s. Funderat lite på de omaka strumporna och dragit slutsatsen att flickebarnet kan ha svårt för höger och vänster?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina Liljedahl

Haha...här har vi alltid omaka strumpor, det är ju helt omöjligt att få ihop ett helt par, förutom när de är nya. Man får väl vara glad att man har något att ha på fötterna, tycker jag.

Lillkissen var ju hur söt som helst! Är han vuxen nu?

2012-12-19 @ 20:57:07
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Marianne

en riktig liten sötis ♡
det finns nog inget ljuvligare än kattungar

2012-12-22 @ 20:54:25
URL: http://marresmams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0