Söndag..

I dag är det marknad på Majskansen och vi ska dit med våra hästar,eller ja två av dem. Pontus och Verona ska dit och dra släde :) Bjällerkrans är inlånad så det ska bli mysigt pling hoppas jag. I går var det jobb så man känner sig lite radiostyrd så här på morgonkvisten när man nyss kommit hem.
Satt häromdagen och kollade på en tysk sida,stormhestar och hittade en bild på en av Baldur´s avkommor.
http://www.stormhestar.de/german/horse_view.asp?ID=156353

Av de sex avkommor jag vet av,så är 3 färgväxlare. De andra 3 har jag ingen aning om vad de har för färg,men jag letar vidare. Spännande :) Lite kul att se bild på en till :)
Jaa,jag måste nog trycka i mig nå fika för sedan måste jag sätta lite fart om vi ska hinna ner till 2. Man har ju sysslor så det räcker.
I morgon åker boxarna från fabrik. JAG LÄÄÄÄNGTAR! Snart,snart ska de få flytta in :) Vilken space det ska bli. Alla boxar blir 3,20 djupa så grabbarna får ordentligt med utrymme :) Och man får plats med 2 hästar på gången åxå vilket jag tycker underlättar alldeles väldigt. Bara att ha en gång är ju ett stort plus..
Nä nu måste jag fika om jag ska hinna med mig.Gubben fick åka och skotta så vips hade jag häcken full då...

Kommentarer
Postat av: Evelina

Missade slädturen idag, buhuuu :( Jag var där alldeles för tidigt!! Gick det att använda bjällerkransen eller fick ni tag på någon annan?

2010-11-28 @ 16:11:27
URL: http://avalina.blogg.se/
Postat av: Titti

Ja denna bjällerkrans tvistade vi om HUR den skulle sitta så till slut blev den hemma. Åt ena hållet var den för lång och andra hållet för kort ;)

2010-11-28 @ 19:24:28
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hahaha rackarns också!! Kanske att den är till en häst i storlek mindre?

2010-11-29 @ 20:40:21
URL: http://avalina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0